tiistai 16. huhtikuuta 2013

Ruokavaliot (dietti ja massa -kaudet) suuri vaiettu salaisuus?

Nyt rupes ärsyttää. Siis ihan perjaatteesta.

MIKSI RUOKAVALIOT ON NIIN PIILLOTELTU JUTTU ?! 

Mitä varjelemista siinä on?

Oon yrittänyt metsästää netistä erillasia diettaus ja massanlisäys ruokavalioita, mutta en ole löytänyt, kuin satoja muitakin kanssaihmisiä, jotka painivat saman ongelman kanssa, että mitä syödä ja miten ja milloin. Miksi tätä tieto ei löydy kaikkitietävästä ihmemaailmasta eli netin syövereistä?!?!



Siis se mitä tällähetkellä itse syön on diettiruokaa, mutta ei sitä viimeisintä diettaamista, jotka kisaajat vetävät viimeisellä viikolla. Vaan muuten, voisin luetella jotenkin näin.

Kisadietti:
Hiilarit, protskut tosi alhaalla.

Dietti:
Hiilarit alhaalla, protskut korkealla,

Tankkauspäivä:
1pv kestävä hiilaripäivä

Massanlisäys
Protskut ja hiilarit korkealla

Tällä hetkellä mulla on menossa Dietti. Enkä yhtään eräpöi kertoa mitä dietillä syön. Ja olenkin kertonut, josta voi lukea TÄÄLTÄ

En vaan tajuu mikä kiveen hakattu nyrkkisääntö on pimittää sitä tietoa noin yleisesti. Kisadietistä ei löydä ihmisten ruokavaliota eikä Massanlisäyksestä tai Tankkauspäivästä. Haluaisin tietää ihmisten päiväruokavalion eri kausilta, ja tietää mitä porukka lappaa suuhunsa, mutta ilmeisesti sitä tieto ei siis jaeta julkisesti missään mediassa eikä internetissä eikä missään muualla, kuin kalliin PT kautta. Suuri vaiettu salaisuus, vähän niiku...... perse-edellä puuhun pääseminen. Joo en tiedä, mutta ihan sama. Pistää vihaksi. Murrrr..... !!!!



Mutta, ehkä nää on niitä "ammattisalaisuuksia", mistä ei hihkuta, mutta odottakaa vaan, kun saan jostain tietää ja hankittua tietoa, niin voitte olla varma, että varmasti laitan sen esille, niin että jotkainen voi muokata ja tehdä siitä omanlaisensa version, eri dieteistä!!!

- Krista


Kuvat: weheartit.com

2 kommenttia:

  1. ei pakkotoisto.com sivuilta löydy?! siel on erikseen punttimimmit osio

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä googlen perusteella yritin ettii, enkä ainakaan löytänyt. Täytyy viel paremmin uppoutua sinne sivustolle koluamaan jos jostain sattuisi löytymään! Kiitos vinkistä :) <3

      Poista