keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Näillä mietteillä alkoi keskiviikko päivä!

Eilen oli vähän laiskapäivä kaikkien muiden, paitsi treenien osalta. Normaali kävelylenkki jäi uupumaan, mutta muuten suoritin maltillisesti salilla puolentunnin alkulämpät ja jälkilämmittelyt kunnolla, joten ehkä se kuittas sen, että aamuinen lenkki jä välistä. Tänään pidän huolen, että niin ei käy, joten kohta siis pihalle!

Eilinen saldo salilla:

Vatsarutistukset 3x15x5
Selänojentajat 3x15x5
Lankku 4x15xomapaino (1min)
Sivuvatsalihakset vapaalla painolla 3x15x5

Mulla oli eilen muuten vaan ihan veto pois. Oon selittänyt siitä, kun pitäis lavalle lähtee ja lässynlässynlää... Mulla on ihan hirveesti vielä asioita tekemättä, ennen perjantaita ja nyt on ojo keskiviikko. Nää on näitä "perusnaisten huolia". Kämppä pitäs siivota (olis kiva tulla puhtaaseen kotiin laivalta). Pitäs käydä ostamassa joku rätti päälle (en haluis lähtee vanhoissa vaatteissa laivalle), Hiukset pitäis värjätä (haluisin vihdoin ja viimein tän punasen... tai oikeastaan vaaleanpunaisen värin pois päästä (Yök, vihaan näitä mun hiuksia tällähetkellä!) ja olis kiva laittaa pidennykset pitkästä aikaa! (ylimäärästä ja ehkä vähän turhaa hommaa) ja kynnet pitäis lakata.

Ugh, siinä ois agendaa, vaikka muille jakaa! Eilen mun piti kaivaa ne pidennykset jostain tuolta kaappien perukoilta ja kattoo, että onko ne edes missään kunnossa. Oon niitä viimeks käyttäny joskus viime kesänä ja nyt on tullu taas himot saada 10-15cm pidempi tukka. Siinä on vaan aivan järkyttävä työ kun niitä rupeaa päähän laittamaan. En tiedä oonko vielä henkisesti valmis siihen hommaan! :D



Toinen huolenaihe on se rätin löytäminen. Oon yrittäny ettii vaatekaupoista, mutta vielä ei oo löytynyt sellasta unelmien mekkoa. Nykyään vaatteet alkaa istumaan (lue: ei istu täydellisesti) vähän paremmin, kun laardi ja varakellukkeet on kutistuneet, mutta vielä on tää kroppa pahasti projektissa, joten se tuo tähän hommaan hiukan haastetta.



Kaiken näiden ongelmien lisäksi pitäis siivota, enkä oikeen saa ittestäni irti sellasta energiaa :D

No jos jotain positiivista tähän hommaan etsii, niin saattaa olla, että pääsen alle 90kg perjantaihin meneessä.... tai aargh. Otanpa sanat takaisin. Ehkä ... tai no se on siinä ja siinä. Koska eilen kävin salilla puntarilla TREENIN JÄLKEEN niin painoin 91kg, joten ollaan niin huikean lähellä, että mun "unelma" toteutuisi ja pääsisin alle 9 alkaven numeron! En muista millon viimeksi olisin 8kymmentä jotain painanut. Ihanaa <3 Tosin en meinaa mitään vippaiskonsteja tässä nyt tehdä, koska ittensä huijaamistahan se on. Vedän ihan sillä suunnitelmalla jota oonkin tässä ajatellu, että aamulenkit ja iltasalit ja se on siinä. Jos se ei tuota tulosta, niin ei sitten tuota. So what! Tuottaa sitten ainakin jossain vaiheessa. Nyt ollaan niin lähellä ensimmäistä etappisaavutusta, et huhhuh! :) Jotenkin tosi mukava fiilis :)



No, mutta hei, näillä eväillä on hyvä lähteä aamupalalle, lenkille ja sen jälkeen kauppoille kattelemaan vaatteita. Katsotaan sitä hiusten metsästystä ja siivoamista sitten vähän syssymmällä... :D

Kuvat: wehearit.com

- Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti