perjantai 29. maaliskuuta 2013

Dietillä päivä 12: Sattui kerran lenkillä...

Sain jonkin verran lenkillä laitettua asioita kasaan. Mitään järkevää päässä ei kuitenkaan liikkunut, mutta teki hyvää! Ihana sää, aurinko paisto ja lämmitti mukavasti, kun käveli pitkin peltoja. Ihmisiä näytti olevan liikkeellä ja kaikillä näytti olevan poikkeuksellisen hyvä mieli. Saattaa johtuu hyvästä säästä ja siitä, että on pääsiäisloma, mutta hyvä jos hyvän mielen saavat jostain :)


Reippaana ja ilmoisena lähdössä lenkille.. (noille kylmakarvoille, kyllä on tehtävä jotain ennenkuin paluu arkeen tapahtuu :D Alkaa muistuttaa Breznevin kulmakarvoja :) Niinku, mä tänänä aikasemmin postasinkin, niin mulla on ollut poikkeuksellisen hyvä ja levollinen mieli. Saattaa tosiaan johtua näistä vapaista. Paluu arkeen koittaa valitettavasti ensiviikolla... Mä voisin mielelläni viettää tällästä "lomailijan" elämää paljon kauemminkin. Tähän on jo kerinnyt tottua :) Mutta kaikkeen mä en ole tottunut, nimittäin, kun lähin lenkille ja kerkesin kävellä jo joku 100m, kun muistin, että ainiin, päivän "ruoka-aika" piti olla ennenkuin lähdin lenkille. Mietin siinä hetken, että mitäköhän hittoa sitä tekisi. Päätin kuitenkin kiltisti lähteä kotiin vetämään protskujauheet+maidot naamariin, koska lenkillä kuitenkin kestäisi se 1h verran.




Peltoa, peltoa ja peltoa ! Ihanan rauhallista ja aurinko lämmittää täydeltä taivaalta. Taivaallinen ilma! <3 En  nähnyt yhtään mitään puhelimella, kun yritin kuvata ja ihan summamutikalla painelin eri napeista, jos saisin otettua kuvia :D



HEI, APUA, mä näytän näissä kuvissa ihan 3kymppiseltä :DDDD Apua, en oo niin vanha. Kauhee ikä kriisi-iski ku kattelee näitä kuvia :DD Okei, on ne vähän tuskasen näkösiä. Hiki virtas jo tässä vaiheessa, onneks se ei tallentunut kameralle :D

Mutta matka jatkui tästäkin huolimatta :D


Kotiin oli pitkä matka, mutta lopulta perillä. En taaskaan muistanut ottaa sykemittaria mukaan, mutta sen ehkä antaa anteeksi, kun ymmärtää, että ruokailukin meinasi unohtaa, kun sellaisella tarmolla lähdin ulos lenkkeilemään :) 

Tännään olisi vielä siis mentävä salille vetämään treeniä!


2 kommenttia:

  1. moikka! olisi paljon miellyttävämpää lukea blogitekstejäsi, jos viitsisit hieman oikolukea niitä - kirjoitusvirheitä kun nimittäin on aika paljon! ja joissakin kirjoituksissasi olet puhunut kyllä ihan puuta heinää esimerkiksi treenaamisesta. faktat kuntoon, suosittelisin ottamaan vaikka vähintään pari pt-tuntia! tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti treenaamisessa on niin monta erillaista tapaa toimia. En ole missään vaiheessa sanonut, että tapani on se yksi ja ainut oikea tapa. Kerron tekemisistäni, jotka olen hyväksi todennut tai kokeilun jälkeen toteankin ei toimiviksi. Jokaiselle varmasti löytyy (ja on se) oma tapa treenata! :)

    Toivottavasti viihdyt siitä huolimatta blogini parissa :)

    VastaaPoista