tiistai 9. huhtikuuta 2013

Dietillä päivä 13 : Fitness jäätelö resepti

HuomenataPäivää!

Mä tässä laskeskelin, että oon nyt ollut dietillä 13päivää. Ja jos nyt ihan tarkkaan ajatellaan niin se ruokavalio jota nyt noudatan (täällä) niin ei ole edes varsinainen "dietti" vaan ihan normmaali elämän tapa, jolla pitäisi mennä kokoajan eteenpäin. Olen aika hyvin päässyt tähän terveellisen elämän pariin kiinni, eikä edes enää pahemmin tee mieli mitään "mäkki safkaa" (sisältäen pizzat,hampurilaist ja kebab ruoat), joka oli aikoinaan suurin herkku, jota mulla oli. Ny ei tosiaan tee mieli, ihan sen epäterveellisyyden taskia, sekä myöskin sen takia, että miten paljon kaloreita ne sisältää. Varsinkin, kun nyt ei ole varaa niitä "ylimääräsiä" ottaa.

Mutta, ei siinä, että jos olisin päässyt kaikista paheistani pois. En tosiaan ole, nimittäin en koskaan ole juuri ollut karkinsyöjä, enemmäkin tän rasvasenruoan ystävä, mutta nyt on tullut ihan hirveä makeanhimo :D
Oon miettiny millä ihmeellä makean himosta pääsisi pois. Ja oon keksinyt pari ihan toimivaa juttua jotain kannattaa kokeilla.

- Maustettu xylitolpurkka (esim. Turkinpippuri, Ässämix)
- Erillaiset pastillit (esim. Sisu, Läkerol)

Tai jos hirveä makeanhimo yltää ja edellä mainituista ei ole mitään hyötyä, niin:

- Tikkari

Tikkari huuleen ja imemään, niin jo kaikkoaa makeanhimo. Tikkarissa luonnollisesti on eniten kaloreita ja sen takia sitä kannattaakin pitää äärimmäisenä viimisenä hätäkeinona :D Ainakin itsellä toimii nää keinot :D Ja onhan se parempi ratkasu, kuin levyllinen suklaata :) Vaikka ei ihan samaa nautintoa tuo, mutta makean himo häviää!

Sen lisäksi ajattelin tänään kokeilla FITNESS JÄÄTELÖÄ, kyllä tää jäätelö on terveellinen, eikä sisällä paljon kaloreita. En ole itse koskaan kokeillut, kuulin vaan reseptin kaveriltani ja päätin, että tätä on pakko testata. On kuulemma taivaallisen hyvää :D


Suklainen Fitness jäätelön resepti

1,5dl raejuustoa (kevyt)
1-2rl aitoa kaakao jauhetta 
0,5dl kaurahiutaleita
0,5dl nestettä (esim. kahvia, maitoa, vettä)
Puolikas banaani
1 rkl makeutusainetta
Ripaus vailijia rouhetta

Muussaa raejuusto, banaani. Sekoita muut ainekset joukkoon taisesesti. Tarkista maku. Lisää halutessasi kaakaojauhetta ja makeutusainetta. Jäähdytä pakastimessa n. 1h ajan 15välein sekoittaen.

Tälläisella reseptillä ajattelin lähteä liikenteeseen. Ripaus vailijia rouhetta, sen taidan jättää väliin, koska sitä kuuluu laittaa todella, todella TODELLA vähän. Noin puolikas tl joten en taida raaskia ostaa sitä sen takia :) Mutta muuten ajattelin kokeilla noilla ohjeilla :)

Enjoy!

Krista

Ps. Korjaus aikaisempaan kirjoitukseen. Reseptin alkuperä selvisi ja onkin lähtöisin eräältä blogikirjoittajalta thegoodmorning.blogspot.fi eikä kyseiseltä ystävältäni. Pahoittelen sekaannusta ja kiitos hyvästä resptistä mikä ilmeisesti kiertää jo ympäri Suomea! :)

thegoodmorning.blogspot.com
Löytyy paljon mahtavia ruokareseptejä, joita ainakin minä aijon kokeilla!

Zekkailkaa itsenne sinne ;)





2 kommenttia:

  1. Hei Krista!

    Toivottavasti pidit jäätelöstäni! :) Toivoisin kuitenkin, että mainitsisit reseptin lähteen (minut) postauksessasi, mikäli julkaiset sen.

    Terveisin Kaisa

    thegoodmorning.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Moikka!

    Selvitin asiaa, kun huomasin viestisi ja selvisi, että ystäväni olikin löytänyt reseptin "jostain netistä" eikä itse keksonyt niinkuin olin ymmärtänyt.

    Kiitos, kun korjasit asian :) Korjasin sen itsekkin blogiini ja linkitin blogisi osoitteen tekstiin.

    Kiitos vielä reseptistä. Jäätelö oli ihan taivaallista :) sivuillasi oli paljon muitakin mielenkiitoisia reseptejä joita aijon tulevaisuudessa kokeilla! :)

    Kiitos ja anteeksi :)

    VastaaPoista