maanantai 13. elokuuta 2012

VINKKI: Miten mahduttaa urheilun almanakkaan?

VINKKI: Jos teet vuorotyötä tai sinulla on vaikea mahduttaa treenamiset almanakkaan. Tee viikko suunnitelma niinkuin minä tein!


Toi oli vain "pikaisesti ruksattu töissä, mutta oikeasti miettimään jouduin pitkään, että milloin treenaan! Ihanne salitreenin väleissä oleva "lepoaika" olisi, että pystyisi treenamaan jokatoinenpäivä, mutta ei se maailmaa kaada, jos se ei toteudu. Siinä myöskin näkee, että lähden tänään ystävän kanssa käymään tallinnassa ja ennen sitä pitäisi vielä suorittaa JALKAtreeni, eli salipäivä. "Mäki" tarkoittaa myös mäkitreeniä, luonnollisesti. Pe on kaverin synttärit ja su lepo.

Mu pahatapa on mielessäni ajateela "jos mä sitten myöhemmin", "entäs jos huomenna" ja viimeviikolla ajattelin juurikin noin, silloin kun olisi ollut aikaa lähteä juoksemaan. No miten kävi? Salitreenit hoidin ihan ok, mutta juoksemiset jäi tekemättä. Mulla, kun yksinkertaisesti ei ole aikaa niitä suorittaa sitten muulloin, kuin silloin ku ne on merkitty. Nyt tein sitten mustaa valkosella ja tämän postauksen jälkeen lähden sinne aamulenkille! Se on varma, koska muuten se jää tällä viikolla tekemättä ja sitten VI*UTTAA näin suomeksi sanottuna.

Nyt lenkille, tää on mun aamu joten lähden juoksemaan kevyttä juoksua tyhjällä vatsalla. Kuluttaa paremmin, kun käyttää energiaksi kehon omia energialähteitä, eikä sitä, jota olet juuri syönyt. Nähdään vielä myöhemmin jos kerkeän blogata!

- Fitness

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti