sunnuntai 26. elokuuta 2012

Seksikkäin tanssija INNA BELOVA! Katso ja ihastu!

Tanssiminen on mun intohimo! Rakastan ylikaiken tanssimista. Selvinpäin ja kännissä :D Varsinkin ittensä "ketkutus", on parasta, mitä enemmän kroppa liikkuu ja varsinkin keskivartalon liikehdintäsulavasti ja kiemuraisesti, sen seksikästä ja kivaa! Tunnen itseni seksikkääksi! Vaikka en ole mikään huomioh....ra, niin tanssimisessa rakastan jos kiinnitän ihmisten huomion. Hyvässä tai pahassa :D Mieluiten ehkä hyvässä :D Kuulostaa nyt ehkä kauheen biatch, meiningiltä, mutta ittensä "ketkutus" on vaan niin mukavaa!

Aamulla bloggasin Fitness "äiti-ihanteesta" nyt bloggaan tanssija "idolista"! Tämä nainen tulee Venejältä ja on mielestäni aivaan äärettömän lahjakas ja huippuluokkaa sulavien vartalon "ketkutus" liikkeidensä kanssa! Olen yrittänyt ottaa mallia, mutta en todellakaan ole yhtä taipuisa ja lahjaks kuin hän... VIELÄ! No, ei tuskin koskaan, mutta aina välillä treenaan liikkeitä, että saisin keskivartalon yhtä "irtonaisesksi" kuin hänellä! Mitä mä tässä selittelen... Annetaan videoiden puhua puolestaan..... Tässä esiintyy Go-Go dancer

                                              INNA BELOVA











Aivan mahtavan lahjakasta työtä ja baletti yhdistettynä tuohon kroppaan niin uuuulalallalalalalaaaa!!!!!! Nyt menee täydet 10pistettä ja papukaijamerkki tälle naiselle! Jos Amerikkalainen Jennifer Nicole Leee on yksi ihailemistani henkilöistä niin Venäläinen Inna Belova jakaa kyllä ykkössijan! Tässä siis mielestäni seksikkäimmät/lahjakkaimmat naisurheilijat!!!! Wuhuuuu!!!!!!!!!

I LOVE HER!!!! <3

- Fitness

2 kommenttia:

  1. Tossa olis kanssa yks mikä ketkuttaa miun mielestä ainakin todella hyvin ! Jasmine Meakin, omalla harjottelulla jos itekin joskus osais tanssia noin hyvin.. ;D http://www.youtube.com/watch?v=HG0iXcLJw4g&feature=plcp

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä oon kans joskus kattonut noita sen tanssivideoita ja yrittänyt ottaa mallia, mut vielä olis piiiiiitkä matka :D Jasmine Meakin on kans mun yks suosikki :)

      Poista