torstai 23. elokuuta 2012

Muodon vuoksi (?)

Muodon vuoksi ihminen muokaa kroppaa? Muodon vuoksi urheillaan, jotta saataisiin vastakkaiselta (tai miks ei samalta)osapuolelta kiinnostavia katseita? Onko elämä niin pinnallista? Vai liittyykö urheiluun hyvänolon ja tunne treenin jälkeen? Mitä tehdään muodon vuoksi, mitä se tarkoittaa? TV- Sarjaa?

KYLLÄ. Näistä kaikista koostuu, mun hyvä päivä ;) Samallalailla, kun Cascada laulaa "summer of love" biisissä makes me feel life, sama fiilis tarttuu muhun, vaikka kesä on menny ja rakkaus menny :D niin salitreenin jälkeen tulee tunne, että taas eletään :D Kuuntelehan itsekin ;)



No, mutta asiaan. Bongasin tänään siis salille mennessä hyvän tekstin seinästä.


Joku varmaan tunnistaakin kyseisen lauseen ja tietää mistä salista oikeen puhutaan, mutta jätetään se muille vielä salaisuudeksi ;) Oli hyvät treenit taas. Hiki lensi kaaressa. Siitä ainakin päättelen, että oli onnistunut reissu. Tänään tehtiin selkä-olkapäät. Oli kiiiiiva ja vielä kivempaa oli, kun olin lopettelemassa tuntia ja törmäsin aivan tajuttoman komeeseen mieheen. Tai siis aivan äyttömään lihaskimppuun! Siis en tajuu miten jollakin voi olla NIIN PALJON lihasta. Teki mieli mennä kysymään, että saanko oottaa kuvan susta, mutta en kehdannut :D Olis varmaan kattonu mua tosi pitkään ja kieroon. Niin varmasti monet muutkin, ketkä oli siinä sen vieressä. Mut huhhuh. Oli siis pelkkää lihasta koko mies! Polki crostreinerillä ja näin sen selän joka oli ihan täynä lihasta, oikeen sellasia "patteja" ja käset sellaset megapaksut.... Ooooh <3 Rakkautta ensisilmäyksellä :D

Mä en tiedä mikä siinä on, että oon ruvennu kattelemaan siis lihaksikkaita miehiä. En ennen oo edes pahemmin niihin kiinnittäy huomiota ja oon ollu sitä mieltä, että lihkasikkaat miehet on itserakkaita ja täynnä itteensä. Lisäksi liika on aina liika. Nyt on mieli muuttunut. Mistä oikeen tuulee? Siitä, kun itsekin haluan olla lihaksikas?

Mutta joo Muodon vuoksi voi siis tarkoittaa kaikenlaista. Kuten myös ehkä parasta tv-sarjaa...




TOOOSI hyvä sarja siis. Kertoo kirurgeista ja niiden monimutkaisesta ihmisuhde-elämästä!
Nyt saunaan kuluttamaan lisää hikeä ja rasvaa! MOIMOIM! <3


- Fitness

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti