lauantai 4. elokuuta 2012

Kanebo 38°C Sensai

Itselukeudun niihin, jotka eivät meikkaa milläänlailla salille, koska tiedän 100%, että hikoilisin ne pois ja mikään ei ole kauheamman näköistä, kuin valunut ripsiväri poskilla ja kirvely silmissä  tai entistä kirvajampi iho, kun meikkivoide on valahtanut jokapuolelta kaulalle. 
En edes, ymmärrä miten joillakin ihmisillä pysyy meikki salilla naamassa, koska se mistä kohti mä hikoilen eniten on valitettavasti juurikin tuo naamataulu. Pää hikoo enemmän kun laki sallii :D 
Vai onko näin, että meikatut ihmiset eivät sitten treenaa niin kovaa salilla, että oikeasti tulisi todella niin kumma, että meikki lähtisi valumaan pois? Itse en mene salille sitä varten, että pääsen näyttämään mun muuvit ja näyttämään uudet hienot salivaatteet ja vähän polkee crosstraineriä vaan sinne mennään oikeasti tekemään työtä ja hakemaan tulosta!


Silti, en voi olla blokkaamatta ripsiväristä joka nostaa niin paljon puhetta ja ylistystä, nimittäin:


Kanebo 38°C Sensai jolla on kovat lupaukset:


"Ripsiväri kestää kosteuden, hien ja kyyneleet


"Tahraamaton ripsiväri, joka erottelee ja pidentää. Levitä ripsien tyvestä kohti latvaa ripsiväriharjalla. Poistetaan 38-asteisella vedellä. Käytä hellästi apuna sormenpäitä tai vanulappuja"







Lisäksi selailin vähän kommentteja jota kyseinen ripsiväri nostattaa ihmisten huululle. Esim. 


Lunar** plaza.fi keskustelussa kirjottaa:


"Tuo Kanebo 38 'C on minunkin mielestä tosi hyvää. Ja juu... ei ole levinnyt edes saunassa."


kaksplus.fi sivustolla käydään myös kovaa keskustelua kyseisestä ripsiväristä. 


Phoebsi kirjoittaa " Tämä on hyvä arkikäyttöön, ei valu eikä varise muttei ole tarpeeksi hyvä iltameikkiin, ei tarpeeksi näyttävä. Mulla on iltameikkiin sitten Cliniquen yksi ripsari, en nyt muista mikä niistä mutta on kyllä hyvä!"


ja Pimu luottaa kaneboon myös " tää on maailman paras"


Mitä tähän enää voi sanoa? Etsin vielä ylistyslauseita ja huomaan keskustelun cosmon sivuilla jossa,


Jeii  kirjottaa:


"Mä olen rakastunut Kanebon 38 sarjaan. Parempaa ei ole eikä tule. Nille harvoille, jotka eivät tiedä: Ripsiväri lähtee ainoastaan 38-asteisella tai lämpimämmällä vedellä. Poistuminen ei tapahdu suttuna vaan aivan kun ripset "loisivat nahkansa" , eli siis ripsiväri lähtee pieninä levyinä."


Olen vakuuttunut, ihan uteliaisuudesta lähden testaamaan tuotetta jota niin moni hehkuttaa ja joka nostaa niin paljon meteliä, -eikä ilmeisesti tyhjästä!


-Fitness









2 kommenttia:

  1. Kanebo on todella hyvä ripsari! Kuten noissa kommenteisskin jo sanottiin, niin se ei suttaannu lähtiessään, vaan lähtee tavallaan sellaisina murusina pois, eli vaikka saisi sen jostain syystä lähtemään, niin silti ei tule pandalookkia. Laadultaan täysin hintansa väärti, mutta ei tosiaankaan tee mitään superräpsyripsiä, eikä mielestäni pidä taivutuksia kovin hyvin. Kannattaa seurata sokoksen kampanijoita, siellä usein tarjouksessa tämä ripsari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sen takia siitä niin innostuinkin, et jos lähtee helposti pois! Mikään ei oo ärsyttävämpää, kun yrittää pestä meikkejä pois (etenkin ripsaria) ja sit se vaan levii pitkin kasvoja ja jää just sellaset "pandasilmät".

      Sit toinen, et jos oikeesti pysyy saunassakin, niin tosi hyvä juttu! Oon pitäny nyt kesällä paljon juhlia ja kaverit haluu käydä aina saunassa, niin kiva jos sielä pysyi, niin ei tarviis olla sit koko ajan sukimassa ripsaria ja hinkkaamassa sitä naamasta pois! :)

      Täytyy kattoo miten tää ripsari selvii mun vaatimuksista :D

      Poista