sunnuntai 26. elokuuta 2012

Jennifer Nicole Lee

Kuva: Facebook


Jennifer Nicole Lee, 36, on tunnettu kuntoiluasiantuntija, malli ja kuntokirjailija. Hänellä on omaa nimeään kantava yritys, ja hän on luonut näyttävän uran "fitness-guruna". Upea nainen on itse itsensä paras mainostaulu. Tässä kropassa ei ole grammaakaan ylimääräistä.
Mutta miten tähän tultiin?
Toisen lapsensa jälkeen Jennifer Nicole Lee painoi 90 kiloa. Siitä huolimatta hän ilmoittautui Bikini Fitness -kisaan. Tämä päätös muutti hänen elämänsä.
Kuukausien rankan harjoittelun jälkeen lavalle nousi uskomattoman timmi nainen. Jennifer kruunattiin Miss Bikini Amerikaksi vuonna 1996. Tästä alkoi Jenniferin ura kuntoiluasiantuntijana.
- Haluan äitien ja tulevien äitien tietävän, että tämä (painonpudotus) ole helppoa, mutta siitä voi tehdä hauskaa ja se onnistuu, fitness-guru kertoi viime keväänä Oprah Winfreyn ohjelmassa.
Ohjelmassa nainen esitteli omintakeisia treenejään, joissa käsipainojen sijaan Jennifer nosteli omia lapsiaan. Äitikin ehtii hyvin liikkua, kun ottaa lapset mukaan, Jennifer viestittää.

ENNEN
JÄLKEEN
Lähde: Iltalehti
Aivan äärettömän kaunisnainen! Ja aivan äärettömän hyvässä kunossa! Nostan hattua hänelle, että hän vielä "äiti-ihmisenä" on saavuttanut noin hyvän vartalon!

Se on varmasti vaatinut paljon työtä, tuskaa ja hammastenkiristelyä, mutta mahtavaa, että jollakin on ollut noin hyvä itsekuri! Yämä on se muoto jota lähden tavoittelemaan. Tiukka, ei löysä!



























                                            Kuvat: Facebook
Tässä on siis yksimotivaation lähde! Usko, toivo ja rakkaus sopii myös tähän tilanteeseen. Jos jotain TOIVOO oikeasti ja on valmis tekemään töitä sen eteen, eikä menetä USKOA vaan jaksaa, kun tuntuu vaikeelta ja RAKASTAA työntuloksia, niin kaikki on mahdollista. Ihan kaikki on mahdollista jos haluaa jotain tosipaljon ja valmis tekämään kaikkensa sen eteen!
Kuva: Facebook
Tämä on siis ensimmäinen etappi johon panostan ja satsaan, kun hullu puuroon! Lisäksi haluan näistä kuvista vielä lisää olla lihaksikkaampi, mutta tähän kuntoonkun pääsisi olisi se jo puolivoittoa! 

Kuva: Facebook
Syy miksi juuri Jennifer Nicole Lee inspiroi minua on se, että hänellä ollut suhteellisen sama lähtötilanne, kuin minulla ja se, että hänellä on ollut pokkaa ilmoittautua suoraan Fitness bikini- kisaan. Ja vielä pärjännyt siinä. Puhumattakaan siitä, että hänellä niitä lapsia vielä samalla hoidettavana!















Kuva: Facebook
 Jotenkin tuntuu, että vaikka vieläkin urheileminen on todella vaikeeta totuttaa... puhumattakaan jos tässätilanteessa olis lapsia, niin tuntuu melkein mahdottomalta. Mutta kaikki siis on mahdollista, kun jaksaa uskoa unelmiin!

Kuva: Facebook

Uskokaa siis unelmiin ja tehkää niistä totta niinkuin Jennifer Nicole Lee teki sekä minä olen tekemässä! "

"Älä unelmoi eläämääsi vaan elä unelmaasi"

Kuva: Facebook

- Fitness

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti