sunnuntai 5. elokuuta 2012

Tunne- ja järki-ihmiset.


Ihmissuhteet on ehkä hankalampia asioita elämässä, joita pitäisi osata käsitellä oikein, mutta aina se ei vaan mene niin. Tunne voittaa järjen. Mitä sitten, jos järki voittaakin tunteet? Itse olen niin, tunne ihminen, etten osaa ajatella järjellä pahemmin missään tilanteissa. Sama saaäntö pätee niin ystävyyssuhteisiin, kun seurustelusuhteisiin sekä irtosuhteisiin. Kaikkiin suhteisiin. Pettymyksiä tulee ja niistä on vaan otettava opikseen.



Tunneihminen ajattelee asiat tunteella, vaikka tietäisi, että ajatus ei ole ehkä järkevä. Kun yrittää ajatella järjellä tunne vie vaan voiton

"mitä sitten, katsotaan seuraamuksia myöhemmin"

" Mistä sitä tietää, vaikka tästä syntyisi jotain, vaikka ei mitään järkeä koko jutussa olekaan"

Tunne ihminen antaa helpommin luvan yrittää, kun tunne sisällä on niin voimakas ja halu yrittää, vaikka järkeä ei välttämättä olisi, Siksi tulee helpommin pettymyksiä ja vääriä ratkaisuaja. Tunneihmisellä on myös kyky uskaltautua ja heittäytyä juttuun mukaan toisinkuin järjellä ajatteleva, joka saattaa kulkea useamman kerran onnensa ohi juuri sen takia, että ei ole uskaltautunyt heittäytyä tunteidensa vietäväksi.


Järki-ihminen ajattelee asioita mahdollisimman järkevästi ja pohtii, mitkä asiat kannattaa tehdä, jotta tulisi säästettyä ahdollisimman suurilta virheiltä. Mutta useammin tälläiset ihmiset kulkevat onnensa ohi ainoastaan juurikin sen takia, kun pohtivat asioita liian monimutkikkaasti monelta eri kantilta ja päätyvät sitten pitkän pohdinnan jälkeen joka mielyttävään tai epämielyttävään tulokseen.

Ehkä mä lopetan tän pohtimisen tähän... tästä tuli ehkä epämääräsin ja turhinpostaus ja yritän kertoa mahdollisimman epämääräisesti turhautumista ja pettymyksistäni. Huoh. Ehkä mä rupeen kattomaan gossip girlsiä ja hukuttaudun peiton alle unelmoimaan.

-  Fitness

Kuvat: Pixmac

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti