sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Dietillä : Treeniä Horo!

 Huhhuijakkaa!

Nyt olis taas viikon treenit paketissa! Mitäs seuraavaks? Tilataaks pitsaa sen kunniaksi? NO EI! Nyt tähän diettiin ei passaa pizzaa laittaa jos haluaa jotain tapahtuvan, siispä heraa vaan (ei suoneen) mut naamaan :D Ja kaikille tiedoksi, että Hera = Heraproteiinia, EI heroiiniä! :D



 Vaikka, ehkä tästä kuvasta saattaisi päätellä, että jonkinlaista "heraa" oltas vedetty, mutta ei. Treeniin lähdössä kauhun sekavain ilmein :D


Kun viimiset vatsat oli vedetty oli aikaa posettaa ennen lankkua.


Miks tää ei nyt toimi?



Hei toimii sittenkin!





O-Ou..... 

Joo...  että sellanen kuvasarja. Tälläkertaa mun postauksessa, ei kyllä ollut mitään järkee, mutta ihan näin ajan kuluksi meinasin naputella jotain tarinaa tänne.

Oli muuten hyvä treeni! En tiedä mikä siinä on, mutta saan "tuskahien", nousemaan pintaan, kun tanssii ja "heiluttaa persettä" tai sitten yläkroppaa. Käy sikana vatsalihaksiin ja nostaa sykkeen kattoon! Kannattaa alkaa kokeilmenaa sheikkaamaan buudia jossain muuallakin, kun baarissa, niin kyllä hiki tulee! 

Muutenkin tänään on ollu ihan mielettömän kaunis päivä. Ehkä paras päivä koko viikkona. Lämpöasteet nousseet jopa huikeen 5asteen lukemiin! JEbaaaa! Ajatettelin vielä tänään mennä kävelemään ulos ihan sen takia vaan, kun ulkona on niin hyvä sää!

Viikko on vierähtänyt ihan hurjan nopeesti! Huomenna paluu siis arkeen! Ja tietysti huomenna on on taas "punnitus-" ja m"mittauspäivä" edes ja katotaan oonko saanut tuloksia aikaseksi. Jotain oon jo malttamatomana chekkaillu, mutta ei siitä vielä sen enempää ;)

Treenin jälkeen vetäsin suklaaprotskua ja vähän palautus prodee sekasin. En halua vetää niin paljon hiilareita, mitä mun nykyinen palautusjuoma pitää sisällään ja sen takia miksäsin. Eikös näytäkin herkulliselta?


Mutta nyt kahville ja Vichylle! Palaillaan!

Krista

2 kommenttia:

  1. Olisi hauska kuulla myös enemmän miten treenaat kun käyt salilla. Minkälainen on jakosi ja minkälaisia sarjoja ja painoja käytät missäkin liikkeessä. Sekä huomioita näistä asioista. Tulee muutenkin enemmän sisältöä ja asiaa viesteihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteestasi! Kirjoitinkin tästä jo tohon uuteen postaukseeni, että kuinka en olekaan tullut ajatelleeksi, että se voisi olla hyvin olennainen osa tätä koko blogia :) Joten seuraavan kerran, kun käyn salilla tulee tarinaa hiukan enemmän painojen ja treenien kera! :)

      Suuri kiitos sun viestistä :)

      Poista