sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

LazyDay!

Tänään aijon ottaa ihan chillisti. Päätin sen jälkeen, kun suunnitelma salille menosta olivat kosahtaneet kasaan. Heräsin aamulla pirteenä tarkoituksena mennä salille ennen töiden alkua. Vuorossa olisi siis ollut jalkapäivä. Keitin kaurapuuron mikrossa ja lisäsin siihen mustikoita ja manikoita. Söin puuron olohuoneessa digiboksilta kattoessani jotain vanhaa Piilokamera ohjelmaa, kun puuro oli syöty. Ajattelin, että ohjelman jälkeen lähden hakemaan treenivaatteita kaapista ja pakkaamaan kamoja. Ohjelma loppui ja niin loppui mustakin veto. Nukahdin sohvalle. Kyllä harmitti siinävaiheessa, kun huomenna on vielä "punnituspäivä" (tuloksien seuranta. Rinnan- , vuötärön- lantionmittaus) niin, olisin halunnut mennä tekemään viimeisen vedon vielä, ennen punnitusta ja mittausta. No pipariks meni. Ainoa toivo mikä mulla on, että lähtisin illalla tekemään treeniä, mutta veikkaan että olen jälleen aivan puolikuollut, kun pääsen töistä. Joten,  näillä spekseillä mennään.

Tällä viikolla 2 kertaa sali.
Aerobista (ilman salia) n. 2kertaa.

Ei siis ihan olla siinä halutussa loppupisteessä, koska salilla olisin halunnut käydä 3kertaa. No aerobinen on ihan ok saavutus.
Huomaan, että jotain on kyllä tapahtunut tän dietin aikana. Housut tuntuvat suuremmilta ja sormus sormessa alkanut tuntumaan suuremmalta. Liekö syynä päänsisäinen tunne, vai onko asiassa tapahtunut fyysisesti jotain? Se selvii huomenna, kun on ensimmäinen tilannepäivityspäivä eli punnitus ja mittaus.


Huomasin, että monessa muussa treeniblogissa, on myös stradekisia mittoja otettu myös reidestä. Reiden ympäryysmitta siis lisätään maantaina uutena juttuna mukaan.

Hui rupesin justiinsä miettimään, että tässä ei tosiaan ole pitkämatka kesäkuuhun, eikä kesään ylipäätänsä. Tulee kyllä ihan älytön kiire. No, toivottavasti huomenna on jotain muutoksia tapahtunut, tai muuten motivaatio kyllä taas on hakusessa.


Siitä olen itsestäni ylpeä, että diettiä olen noudattanut tarkasti, vaikka aluksi se on vaikea ollutkin. Ensiviikon torstaina tosiaan tulee käymään mieheni vanhemmat ja he ovat suunnitelleet ruaksi omatekosta pizzaa tai hampurilaisia.

Dietillä vaikeinta on ollut olla horjatamatta "roskaruokaan" tai "muuhun hyvään" joka ei kuulu diettiin. Ainakun, ajatus on karannut johonkin hyvään olen ajatellut sitä kalorimäärää ja sitä, että kaloreita tulee kuitenkin torstaina syötyä ja jos nyt mussutan jotain niin vielä suurempi työ saada ne tippumaan. Jo torstain voimalla olen kuitenkin jaksanut itteni tähän saakka "kitkuttaa", koska silloin saa nauttia hyvästä ruasta :)

Nyt työn pariin tälläisiä ajatuksia tänään :)

Kuvat: weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti