torstai 21. maaliskuuta 2013

Miehet Vs. Naiset. Kumpia katselet?

"Maailma muuttuu, niin minäkin" laulaa lasten laulussa ja piirretyssä esiintyvä hahmo Kaapo. Tunnistan itsni hyvin tekstistä. Muistan vielä 10v sitten, kun olin vielä teini-isässä, ei naiset pussailleet huvinvuoksi humalassa ja jos katsoit kauniin naisen perään niin heti leimattiin lesboksi.

Toisin on nykyään, ihmiset pussailevat baareissa, naiset kiinnittävät enemmän huomiota melkeinpä toisiin naisiin kuin vastakkaiseen sukupuoleen ja on syntynyt "trendi homoja" ja "trendi bisejä" ja vetoomus homoseksuaalien samoista oikeuksista kuin heteroiden esim. kirkossa naimisiin meneminen ja lapsien adoptoiminen todennäköisesti tulee lailliseksi, koska niin moni Suomalainen on kirjoittanut nimensä niiden puolesta.

Se on hieno asia, että maailmassa mennään eteenpäin. Vaikka, nyt karkasinkin hiukan aiheesta.
Mietin tässä omaa treenaamista ja motivaation lähteitä, siihen mistä saan buustia. Hyvä kroppaisia naisia tulee katsottua tarkkaan ja googletettua ja olen itseasiassa blogiin linkittänyt enemmän naisia kuin miehiä. Syy miksi hetero naisena teen, niin on yksinkertaisesti se, että naisen vartalo on kaunis ja lisäksi katselen mielelläni sellaisia naistenkuvia, kun tiedän että kovalla työllä voin joinainpäivänä sellaisen saavuttaa. Se inspiroi treenaamaan. "Hei, tollanen kroppa voi olla mullakin jonainpäivänä".







 Niistä saan vaan potkua, koska itsekin haluan  joskus saavuttaa unelma vartalon ja kun on treenattu sitä näyttää niin hyvältä ja hyvinvoivalta ja varmasti onkin sitä. Nostan hattua kaikille kenellä on timmi kroppa. Itselläni sitä ei ole... vielä, mutta täältä tullaan ja kovaa! Välillä vaan ärsyttää, kun saa hakea syitä itsellensä minkätakia treenaa ja minkätakia taas täytyy lähteä salille. Salilla taas tulee hyvä olo, siitä että sai itsensä lähdettyä ja raahauduttua sinne. En ymmärrä miksi sinne lähteminen on niin vaikeeta? Ja miksi ruokavalion pitäminen on niin vaikeeta ja miksi, miksi miksi? Miksi ei aina voi mennä sieltä missä aita on matalin? No kovaa treenaaminen onkin hullun hommaa. Joku joskus sanoi, että se on itsensäkiduttamista ja ihmisen pitää olla jollakinlailla masokisti, kun haluaa itseään satuttaa. Salilla treenaaminen on kovaa ja hiki lentää sen jälkeen on paikat kipeenä, eikä pääse eteenpäin kävelemään tai nostamaan mitään. Siitä tulee henkisesti hyvä fiilis, tietää että treeni mennyt oikein ja oikeiseen paikkaan.

Mutta ei laiteta tässä postauksessa miehiä yhtään vähemmälle, vaan annetaan heillekin tilaisuus loistaa. Nimittäin, vaikka katselen mielelläni ja enemmän naisia, niin kyllä hyvin trimattu mieskin miellyttää silmää. Kesällä varsinkin katselee mielellänsä komeita miehiä. Silmääni mielyttää eniten, hyvässä kunnossa ja treenatut miehet, mutta liika on aina liikaa tässäkin asiassa. Ei mitään kunnon "sikaniskaa" mielellään jaksa katella. Lihaksia pitää olla, mutta kun hauiksen ympäryysmitta alkaa muistuttamaan vyötärönympäryysmittaa tietää, että viisari  ei syty enää samallalailla. Mutta makunsa jokaisella. Tässä pieniä maistiaisi komeista miehistä!






Että hmm... eihän tässä voi, kuin sanoa, että maailma on kauniita/komeita ihmisiä pullollaan. Ja aivan tilanteesta riippuen katselen kumpaakin osapuolta. Tällähetkellä treeni ja sen touhuamiset vaan pyörivät enemmän päällä ja motivaatiota on jostain haettava, niin naisistä saa sitä enemmän kuin miehistä, koska en halua oman kroppani muistuttavan vuosien päästä miehen kropalta :D Vaan kauniin naisellisen ja lihaksikkaan kropan, mutta ei liian lihakssikkaan. :)

Kuvat: weheartit.com

Kumpi siis vie teillä voiton? Miehet vai naiset naiset?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti