maanantai 25. maaliskuuta 2013

Dietillä päivä 7: Punnituspäivän tulokset !

Noniin, nyt on viikko kulunut viime mittauksien tuloksista. Nyt on aika  laittaa taas speksit kehiin ja katsoa onko tuloksia tullut.
Ihan halutussa toiveissa en pysynyt, tarkoituksena oli käydä salilla lihaskuntoa kasvattamassa 3-5krt/vko ja aerobista (siis pelkkää ei lihaskuntoa samalla) 2-3krt/vkos. Tavoite jäi vähän alle kiireen vuoksi ja tulos oli 2kertaa aerobista ja 2 kertaa salia. Lopulliset tulokset kuitenkinhan meitä kiinnostaa.

Näistä lähdettiin tasan viikko sitten liikkeelle:


Lantio 104cm
Vyötärö: 100cm
Rinnanympäryys: 107cm
Paino: 94kg (paino mitattu treenin jälkeen ja 1l vettä nautittuna ei siis aivan realistinen "oikeeseen" painoon)

Linkki lähtöpäivään TÄSTÄ

Tilanne 7 päivän jälkeen:

Lantio: 101cm
Vyötärö: 98cm
Rinanympäryys: 107cm
Paino: 93kg

Ei siis mitään huikean radikaalia, mutta huomaa, että muutamia kiloja on siis lähtenyt pois. Wuhuu!!! Mahtavaa nähdä, että ei ole töitä ihan turhaan tehty!!! :) Laardia on vielä sen verran paljon jäljellä joten tässä vaiheessa vielä tuloksia syntyy nopealla temmolla ja paino tippuu "nopeasti". Kun kilot alkaa vähenemään niin jossakin vaiheessa se pudottaminen hidastuu ja tulee työläämmäksi, koska enhän mä halua "laihtua" vaan pitää myös kasvattamani lihakset!

Tänään oli treenipäivä ja vuorossa jalkapäivä! Yleensä sanotaan, että urheilevat ihmiset näyttävät terveiltä ja hyvinvoimasilta ja kauniilta. Liekö nyt ihan allekirjoittamaan tuota lausetta :D


Hahhahhaaahhahhahaaaaaaaaaaaaa :D

Hyvää päivänjatkoa kaikille! :)

Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti