maanantai 25. maaliskuuta 2013

Dietillä päivä 7 : CraZy Makuyhdistelmä

Mun punnituspäivän aamu alkoi todella kummallisesti. Ärsyyntyneenä avasin jääkaapin oven, kun mies oli ostaut sinne Knorrin valmis tomaattikeittoa. Se on tosi hyvää. En kiellä sitä ja sen takiahan tuo oli sitä ostanutkin, kun tykkään siistä, mutta se ei vaan kuulu diettiini tällähetkellä. Sisältää liikaa kaloreita, rasvaa. sokeria ja hiilareita.

285ml sisältää JO 190kcal joista sokereita on 13g Rasva 10g  ja hiilarit 20g. Ja yhdessä pussissa kuitenkin on tavaraa 570ml niin voi morjens, kun tollasen vetäisin kurkusta alas. Sehän olis itsemurha!

No siitähän se mun aamuinen ongelma alko. Mietin jos söisin vaan puolet ja sit lähtisin salille. Tiesin itsestäni, koska rakastan keittoa olisin syönyt kuitenkin toisenpuolenkin, koska keitto on aina keittoa ja vaikka se sisältääkin niin paljon p*skaa niin ei siitä nälkä lähde. Puolesta keitosta olis tullut vain paha mieli. 
Seuraavaksi ajattelin, että treenin jälkeen elimistö kaipaa hiilareita ja käyttää niitä hyväkseen palautuakseen, että jos söisin sen treenin jälkeen. Joo ei käy edelleenkin sisältää aivan liikaa kaikkea p*skaa.
Mietin, että mihin käytän sitä ja ärsyynnyin pohtiessani, en meinannut keksiä mitään käyttötarkoitusta sille, joten olin aikeissa heittää sen jo roskiin pois silmistä, koska sitähän ei voinut kokonaisena syödä.
Rupesin miettimään, että mitä mä sitten oikeen aamulla söisin, kun ei oikeen mitään tehnyt mieli. 
Puuro+marjat yhdistelmä on hyvää mutta kuulosti tylsältä ja makealta, kun olin kuvitellut jo ihanan hiukan suolaisen lämpimäntomaatti keiton suussani.... Joten asia teilattu. Ei siis tänäaamuna puuroa. Entäs rahkaa? Sama homma jos rahkaan sekoitat marjoa kääntyy maku edelleen makeaan ja sehän ei mulle käynyt. Leipää ja kananmunia... Ei sekään käynyt, koska mieleni edelleen teki TOMAATTIA. Olen aivan hullu tomaatin ystävä rakastan tuoretomaattia, ketsuppia, salsaa, tomaattikeittoa, bloody mary, tomaattimurskaa yms... Halusin siis tomaattia.

Harmi keittoa ei voinut yhdistää oikeina puuron eikä rahkan kanssa... Itseasiassa miksi rahkasta ei voisi tehdä suolastaversioita? Kaikki käyttää aina sitä johonkin makea valmistukseen, muttta miksi ei suolaista... Ja tuumasta toimeen! :D

Otin ruokalusikkaan ensin pienen palan rainbow maustamaonta rahkaa ja kaadoin pussista kylmää tomaattimehua sekaan ja lusikka suuhun. Hmm... ei ollut pahaa. Testasin vielä uudestaan, koska en uskaltanut sekoittaa vielä aineksia keskenään ja edelleenkään ei pahaa sanottavaa. Joten tuumasta toimeen. Rahkaa ja aavistus tomaattikeittoa sekasin. En mitannut, muuta olisko ollut n. 1dl keittoa siihen Rainbow maustamattomaan rahkaan (en muista paljon siinä pienessä askissa on enkä jaksa nyt nousta katsomaan :D).



Hmmm... maku oli ihan ok, mutta joku tässä tökki. Laitoin silmät kiinni ja mietin, että olis jossain hienossa ravintolassa syömässä appelsiini-mascarbone jälkkäriä, ja se toimi. Ei maistunut rahka enää pahalle. Kun avasin silmät ja maistelin rahkaa niin maku ei ollut paha, mutta ei enää hyväkään. Tunne oli kauhean ristitiitainen. En ole tottunut ajatukseen, että rahkaa voitaisiin käyttää myös suolaisen kanssa. Olen aina mieltänyt sen makean kanssa käytettäväksi ja tässäkin tapauksessa tomaattikeittoa oli niin vähän (kun en uskaltanut sitä kauheasti laittaa) niin rahkahan siinä pääosassa loisti. Mutta silti söin ja ei se pahaa ollut. Ajatus vaan kylmästä valmis tomamaattikeitosta ja rahkanyhdistelmästä ei kuulosta hyvälle. Mutta sen tiedän, ettei tämä jää viimiseksi kerraksi kun kokeilen tätä yhdistelmää ja onhan mulla vielä melkein kokonainen pussi tomaattikeittoa jäljellä :D

Suosittelen ainakin kokeilemaan jos tavallisen tylsä marja+rahka kyllästyttää :D Tunnelma on varmasti mielenkiintoinen :D hahahahah!  :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti