sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Uudet kynnet!

Mä vihaan kynsien tekemistä, mutta silti jos haluan, että kynnet pysyvät viikkoa kauemmin hyvässä kunnossa, niin vaihtoehto sille on rakennekynnet. Kynsilakka ei yksinkertaisesti vaan pysy mun kynsissä 2päivää pidempää kauniina ja viikon jälkeen ne ovat järkyttävässä kunnossa ja suurin osa kynsistä ilman lakkaa. Siitä on lähtenyt, mun rakennekynsiharrastus käyntiin. Joskus 1v sitten jaksoin huoltaa niitä säännöllisesti. Nykyään en jaksa ja sen takia kynnet on edelleen ihan törkeän näköiset, ylikasvaneet ja toisessa kädessä erillaiset laukkaukset kuin toisessa. Tippejä vihaan laittaa. Ärsyttää, kun niihin menee tuhottomasti aikaa, kun ne tekee... viilamista, putsausta, viilaamista, putsausta, geelaamista, viilaamista, putsausta...jne. ja kaikki on ihan tahmassa ja kaikkea.

No sain tänään vaivalla tehtyä 4 sormea. Ja näistä ei läheskään tullut sellaset kuin halusin. Joudun tekemään koko operaation uudelleen. Täälläiset siis tuli tällä kertaa.


Tässä vaiheessa MagieTouch tekee tehtävänsä, ja kovettaa kynnet koviksi ja kestäviksi :D hahaha! :D Tää maalausvaihe on vielä oikeasti ihan kiva, mutta se viilaus ja putsaus vaihe ei. Tässä vaiheessa kun tietää että koko työ on hetken päästä valmis! Ihanaa! <3



Näin lyhkäset siis tuli mun edellisistä kynsistä verrattuna. Nipsnaps ja saatiin ne lyksäseksi. Alko niin menemään hermot niihin! Siinä vaiheessa viimeistään tajusin, että mulla on liian pitkät kynnet, kun baarissa tanssiessani osuin nillä koko ajan jonkin vieressä olevaan tanssijaan... enkä edes tajua miten siinä onnistuin, kuin ei ne nyt niin pitkät kuitenkaan ollu... tai tarkota sitä et on ihmisillä vielä muakin pidemmät kynnet olemassa :D

No nyt on taas hyvänpituset. Taytyy vaan uudestaan paalata... en tykkää näistä yhtään. Mulla on pari hyvä ideaa mielessä jos vaikka sais aikaseksi ensiviikolla tehtyä... tosin tässä elämässä tapahtuu tällähetkellä paljon hurjia asioita, pitkä pitää hoitaa, mut niistä myöhemmin lisää :)

- Fitness

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti