sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kukkia ja hääjuhlaa!

IM BACK!

Sai ladattua vihdoin koneelle muutamia kuvia... Ja aloitetaan näistä kukka jutuista. Mun yksi tuttu meni naimisiin eilen ja tein hänelle morsiuskimpun ja sulhaselle ja bestmanille vieheet. Oon opiskellu aikoinani alaa ja kukkien sidonta on mielestäni aivan älyttömän mukvaa, mutta niiden jälkien siivoaminen ei ole, kun siitä jää aivan kauhea sotku :D Mutta tässä siis morsiuskimppu.


Morsiuskimppu oli sidottu kalloista.



Jotka olivat kaksi värisiä. Toi ensimmäinen kuva on ehkä lähinnä oikeata väriä ja ne olivat aika tummanpunaiset. Joissa Oranssia sekaisin.


Paljon onnea vielä hääparille!

Eilen olin sitten tuulettumassa. Nyt viimeistä kertaa tänävuonna. Loppu vuosi meneekin sitten treenaillessa ja kovaa. Pakko päästä näistä läskeistä nyt eroon taas. Sattui kyllä hyvin, kun törmäsin yhteen urheiluhulluun ja sain kyllä hyvää boostia treeneihin taas. En edes tajua miten olen oikeen laiminlyönyt treenejä näin pahasti? No hyvä, koska sitä boostia kyllä tarvitaan. Huomenna siis salille jos ja kun olo antaa jo periksi... Meinaan tänään on kyllä ollu sellaset krapula koomat, ettei oo tosikaan  ja lisäksi onnistuin taas kerran lahjakkaasti mokaamaan itseni... Kun puhutaan, että kännissä ei saa lähtee ajamaan niin sama laki pitäisi koskea myös puhelimen käyttöön. Nimittäin, kun baarista lähdin kotiin kävelemään niin tuli taas soitettua puheluita, jotka olis todellakin voinut jättää soittamatta. Tehtyä ei saa tekemättömäks joten yritetäään elää näillä eväillä! Nyt bb:tä kattomaan!

Kuka tippuu?

- Fitness

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti