tiistai 30. lokakuuta 2012

Elämä on pelkkää juhlaa?

Huomenta! Eilisen kuningaallisten ruotsalaisten kestitseminen meni hyvin, vaikka mitä nyt olin aivan äärimmäisen väsynyt. Nyt on sitten nukuttu univelat pois (kevyet 23h ) ja aika alkaa ajattelmaan taas järkevästi :D

Huomenna aamulla alkaa trennit, pakko alkaa eilisen mässyttelyn jälkeen taas sulattelamaan tuotoksia, nimitääin tuli syötyä ehkä parasta kermakakkua ikinä... tai ei ehkä vaan kyllä tuli! Lisäksi liköörikarkit on mun suurta herkkua ja niitäkin tuli ahmittua :D Oh ja niin lohta. namnamanmm.... onneks lohi on terveellista ja se ei edes lihota <3 mun suuri herkku!
Odotan innollani, että 
päästäisiin käymään ruotsissa... siellä on niin paljon kaikkea kivaa ostettavaa ja shoppailtavaa ja lisäksi pääsisi näkemään kivoja sukulaisia. Mä oon varmaan yks harvoista Suomalaisista, jotka sanoo tän, mut jos olisi mahdollisuus asuisin mielummine ehkä ruotsissa, kuin Suomessa. Jos joskus tulisi tilaisuus muuttaa Ruotsiin miettisin tarkkaan ja harkitusti... Tosin mun sukulaiset asuu avain yhdinkeskustassa ja itse en haluis muuttaa minnekään "slummialueelle"... jos mahdollisuus olis muuttaa suoraan keskustaan niin miettisin kyllä... mutta tuskinpa sellasta tulee, nimittäin keskustan asunnot maksaa muutaman miljoonan ja vuoka useampia tonneja... joten jätän haaveilut vaan haaveiluiksi :)

Tähän väliin pieni kuva anti eilisistä tarjoiluista :)



Vaikka ilta olikin laihduttajan painajainen kaikkineen herkkuineen, oli tosi kivaa syödä suomalaista perusruokaa pitkästä aikaa ja ilta oli vieraineen aivan todella kiva! Nyt sitten on vaan palattava taas takaisin ruotuun ja huomenna alkaakin aamu sali urheilulla... vai pitäisiköhän ihan repästä ja lähteä polskimaan? Mut nyt tää tytzy lähtee vähän siivoilemaan, jonka jälkeen koitaa bb ja sen jälkeen unet... toivottavasti saan vielä tänään nukuttua, kun oon nukkunu niin kauan muutenkin :D Tilasin muuten Su väsymyshöyryissä jostain ihme nettisivuilta uudet suojakuoret tohon noteen (ku missään ei oikeen myydä siihen mitään suojakuoria :(((( ) mut niistä lisää jos joskus sattuvat tulemaan. Niin ja huomenna pitäisi lähteä hakemaan niitä massin tuotteita. Niistä lisää sitten kans huomenna. Jee pääsee testailemaan, et miten ne toimii ja onko hyviä! Tosin ne tuotteet on notkunut jo to vai pe lähtien sielä postissa, mutta en oo vaan kerenny sielä pyörähtää, ku on ollu niin paljon töitä ja sit ku on ollu vielä nyt noita sports nutrionin tuotteita, niin ei tosiaan ollu mikään kiire. Mut huomiseen!

- Fitness

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti