keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Nyt se alkaa 2kk tehodietti!

Nyt kun rupeet lukemaan tätä tekstiä herää varmasti mieleesi toive nopeasta oikotiestä onneen. Voin heti sanoa, että sellaista ei ole. Kaunis kroppa vaatii kovaa työtä. Joten tänään vuorossa rakas mäkitreeni, jota olen teille kovasti hehkuttanut :) Mäkitreeniä voi soveltaa esim salilla kuntopyörää polkiessa.

Tässä vielä lyhykäisyydessään.
Treena max 30min ja 1min sarjoissa.
Juokse ylämäkeä niin kovaa kuin ikinä jaksat juosta 1min ajan ja kävele rauhallisesti alas.
Pidä pieni tauko ja anna sykkeesi tasaantua.
Tee uusi sarja.
Toista max. 30min ajan.

30min on hyvä aika treenata, pidempi aika alkaa kuluttamaan lihaksia.

Aijon tosiaan todistaa, että nopea ja korkeasykkeinen treenillä saa huipputuloksia jos vaan jaksaa treenata. Joten tein alustavaa tutkielmaa itsestäni. Johon tarvittiin mittanauha ja kamera.


102cm lantio
110 persemukaan mitattuna
110 rinnanympäryys.

Tästä se lähtee. Ajattelin jouluna olla paremassa kunnossa, jotta on varaa herkutella, aikaa ei oo paljon, mutta mulla on kova luotto tähän! Oikealla ruokavaliolla saa aikaan 80% ja oikealla liikunnalla loput 20% Joten nyt alkaa kova dietti ennen joulua! Katsotaan sitten n. 20.12 tietoilla miltä mitat näyttää sillon ;) Tänään siis pelkkä mäkitreeni, ellen jaksa lähtee vielä myöhemmin salille.

HUOM: Muistakaa, että jalkapäivänä ei kannata vetää tätä hullua "mäkitreeniä" jos et ole jo valmiiks hyvässä fyysisessä kunnossa ja sillonkin kannattaa vähän miettiä kannattaako! Liian suuri rasitus kohdistuu silloin jalkoihin!

Joten hyviä treenejä kaikille ja palataan taas huomenna treenin merkeissä!

Ps. En omista puntaria, joten en voi puntaroida itseäni!:D



- Fitness

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti