keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Muscle and Fitness


 Tilasin vähän  aikaa sitten itselleni Muscelss and Fitness lehden, kun lehti on alkanut ilmestyä Suomessa ja suomenkielellä. Kyseistä lehti on siis aikasemmin ollu ostettavissa englanninkielisenä ja suunnattu miehille. Nyt lehdestä on myös tehty naisille suunnattu versio ja voin sanoa, että olen aivan koukussa!


Sekä myös toinen osapuoli meillä tykkää tästä lehdestä joten löysin sellasen "kimppatarjouksen jossa pysty tilata saman lehden naisille ja myös miehille yhteishintaan, joten sellanen lähti siis vetämään ja enssimäinen lehtu tulee vasta joulukuussa. En malta odottaa!


Mut onneks saatiin tilaajalahjat jo etukäteen! Ja sieltä tule tilaajalahjana. 2 treenipäiväkirjaa. Toinen miehille ja toinen naisille + vielä tosi hyvä kirja 101rasvampoltto treeniä ja diettireseptiä!
























Ihan huippu hyviä. Siis oon niin mehuissani, onnellinen, iloinen, jännittynyt, odottavainen, malttamaton ja superhyper tyytyäinen!!! Suosittelen siis äärettömän paljon kyseiseen lehteen tutustumista JOS et ole vielä lehteen kerinnyt tutustua! On vaan niin huippu! :) Ja tää ei oo mikään mainospostaus!! :)


Pahoittelen, että toi kuva on väärinpäin!!! (#%¤&# blogger en tajuu, miks se lataa ton kuvan noinpäin tänne, vaikka se on mun tiedostossa ihan oikeinpäin ja vaikka käännän sen nurinpäin ja koitan uudestaan ladata sitä niin ei suostu lataamaan sitä oikeinpäin joten... tässä on lopputulos! Pahoittelen ja ei ole musta kiinni! Murrr!! ) Mutta siinä siis treenipäipäiväkirjan aukeama.


Ja kuvia kirjasta.



Mun piti liittää tänne kuvia vielä siitä miesten treenikirjasta, mut kaikki kuvat kääntyy jotenkin vinksinvonksin niin ei tästä nyt tule sitten mitään....

Mut ei se oo mitenkään erillainen, muuten kuin tekstit on mustana, kun naisten treenikirjassa värinä on pinkki.
Ei mulla muuta, kiitos ja moi, %#"#"¤ niin paljon, että ei pysty enää plokkaa. Palataan! Toivottavasti ens kerralla onnistuu paremmin!

MOOOIII!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti