lauantai 27. lokakuuta 2012

Mitä romanttista keksisi?

Mä yritän miettiä, että missä järjestäisi romanttisen "irti ajesta" hetken, mutta mulla on huono mielikuvitus enkä keksi mitään muuta kuin "romanttinen yö hotellissa". Tarkoitus olisi siis lähteä kotoa jonnekin, joten en kaipaa mitään kommentteja "tehkää hyvää ruokaa ja kynttilöitä...yms".

Ainoaksi ongelmaksi osoittautui, että 2hengen yö 1hengen hyvässä hoteliihuoneessa osoittautuu älyttömän kalliiksi Suomessa. Samoilla rahoilla pääsisi melkeen käymään ulkomailla.Tässä muutamia hyviä vaihtoehtoja JOS hinta olisi vähän halvempi.

Tampere Holyday Inn


Linkki hotelliin: http://www.finland.holidayinn.com/hotellit/tampere/fi_FI/tampere/

Huone: Suite.

Haluaisin huoneen joka on erillainen kuin tavallinen hotellihuone jossa olisi sauna tai poreallas. En kuitenkaan halua mitään sviittiä, koska sviittiin mennään mielestäni vasta silloin kun vietetään hääyö tai jotain oikesasti suurta merkkipäivää.

Tampereen Holyday Innissä maksaa yö 2hengeltä arkisin yli 500e  mikä on minusta kovin suuri summa. 500e saisi jo lennot vkl ulkomailla esim. lontooseen ja melkein hotellinkin siihen hintaan. Tallinnankin pääsisi samalla hinnalla.
Hyvää huoneessa on sauna tai vaihtoehtosesti poreallas, jossa viettää mieluusti aikaa, eikä välttämättä ole tarvetta lähteä "hemmottelu hoitoihin" muualle. Runasas aamiainen kuuluu hintaan ja myöhäinen huoneluovutus klo 14. Huoneet ovat suuret/avarat ja tyylikkäät. Tampereen keskustan palvelut vieressä.


Linkki hotellliin: http://hotelglo.fi/kokemus/hotellipaketit/love-glo

LoveGlo kuulostaa hyvälle. Huoneet ovat tyylikkäitä ja hienoja ja hintakaan ei ole pahaa. 199e/yö/pariskunta. Ainoa miinuspuoli, että pakettiin ei kuulu mitään "luksusta" lisukkeena kuin kuohuviinipullo jonka saat lisähintaan vaihtamalla samppanjaksi. Myöhäinen huoneen luovutus on plussaa. Se on klo 16 saakka. Runsas aaimiainen kuuluu myös pakettiin.
Henkilökohtaisesti ainoana huonona puolena pidän sitä, että olen koko pienen ikäni asunu helsingissä ja kyseien ketjun hotelliovat pääkaupunkiseudulla. Muutenkin tulee jokapäivä liikuttua samoilla alueilla missä hotellit ovat joten se ei toisi mitään "matkailu fiilistä". Ja lisäksi GloHotelli johon haluaisin on aivan Louis Vuittonin kaupan vieressä, niin olisi varmaan pakko käydä sieltä jotain ostamassa :D



Linkki hotelliin: http://www.tuuri.fi/fi/palvelut/hotelli

Haluaisin hotellilstä tyylikkyytä, luksusta ja hyvää sijaintia. Muuten olisin ehdottomasti lähtenyt Tuuriin ja Tuurin kyläkaupan yhteyteen rakennettuun hotelliin, mutta valiettavasti hotelli ei täytä mun henkilökohtaisia vaatimuksia ja sisustukseltaan muistuttaa hieman vanhanaikaista ja tuo prinsessamaisen ja kuninkaallisen tunnelman palatsissa. Olen kuullut huhua, että tuon hotellihuoneen huoneet arvotaan, että pienellä hinnalla voit päästä yöksi sviittiiin nukkumaan. Onko tämä totta vai tarua?



Iglu hotellit mua kietois ajatuksena. Se olis nimittäin jotain tosi erikoista ja varmasti yyber suloista. Mä en vaan erityisemmin pidä kylmästä ja lappiin on äärettömän pitkä matka, iglu hotellit tuhottoman kalliita (ja lähinnä turisti bisnes) niin sen takia jätän tämän käyttämättä. En sanoisin, ettenkö koskaan haluaisi kokea yötä tuollaisessa yyber suloisessa iglussa, mutta vielä ei ole sen hetki :)

Mutta tässä. Tässä olisi hotelli minun makuuni. Voisin vaikka asua täällä ympärivuoden. Ah! Nauttikaa!









 Linkki hotelliin: http://www.vonstackelberghotel.com/fi/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti