sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Näistä tiedät milloin olet oikeasti väsynyt!

Tänään voin sanoa, että olen oikeasti todella, todella, TODELLA väsynyt. En edes musita milloin olisin ollut näin väsynyt. Siitä on aikaa. Sitä se vuorotyöläisen elämä on...vielä olisi pitkä yö hereillä pysyttävänä ja huomenna tuleekin sitten kuninkaallisia vieraita ruotsista käymään :) Äidin täti joka täyttää ensi vuonna 90v. Wuhuu, siihen ikään, kun itse pääsisi kanssa niin olisi aika hurjaa!
Mutta palatakseni asiaan.

Tää kuva, kuvastaaa mua kirjainmellisesti :D

1. Yritin tänään avata konetta ja kirjotin 5kertaa tunnuksen väärin ja painoin "vaihda käyttäjää" kun piti painaa, että kirjaudu sisään. En edes tajunnut, että kyseiseen tilanteeseen meni joku 5min, rupesin vaan ihmettelemään, että kylläpäs koneen avaaminen on vaivalloista ja kestää kauan. En edes menettänyt hermoja siihen, että kone ei aukee, kun en tajunnut, että yritin koko ajan kirjautua sisään :D


"mieti, mieti, mieti, miks tää kone ei käynnisty"

2. Kun tulin töihin, työkaveri selitti ummet ja lammet mitä tänään oli käynyt ja en edes tajunnut, että se lopetti kertomisensa. Sitten kysyin siltä, että mihin aikaan se tulee aamulla takaisin töihin niin repesi nauruun, ku sanoi, että oli juuri 1min sitten sanonut mihin aikaan tulee.



3. Mulla on sellanen tunne, että en olis edes tässä maailmassa vaan jossain ihan muualla. Tosi sellanen epätodellinen olo :D Väsymys. Juon kahvia raakana. Ilman siis maitoa (mitä käytän JOS juon kahvia... yleensä en edes juo) pakko yrittää saada aivot vähän liikkumaan.Suuta tosin alkaa kuivamaan ja janottamaan enemmän kuin lakisallii. Onneks joku oli keittänyt sellasta kahvia, et se maistuu ihan myrkylle... pirun vahvaa.
















4. Yritän ladata puhelinta. Olen yrittänyt ladata sitä jo 1h, mutta en saa sitäkään toimimaan. En tajuu mikä ihme siinä on, kun tökkään sen USB-piuhan tietokoneeseen, et eiks sen pitäs alkaa latamaan? Ainakin aikasemmin on ladannu, mutta nyt ei kyl tapahdu yhtään mitään. Olen tähänkin asiaan liian väsynyt alkamaan pohtimaan, että mikä on vikana tai, että menettäisin hermot. Täytyy varmaan jostain alkaa ettimään sähköpistorasiaa (vai mikä lie matolaatikko josta saa sähköä), että saa taas puhelimen päälle. Olisi pari tärkeää puheluakin jotka pitäisi hoitaa, mutta ei nyt jaksa stressaa... ZZzzzZzz....

"Vähän tällänen fiilis ton puhelinepisodin kanssa, niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana"

































5. Mun päässä ei tapahdu mitään, sielä ei liku mitään, enkä muutenkaan tajua yhtään mistään mitään. Tosin sehän ei ole mikään uus juttu, mutta minkään järkevän asian miettimiseen, en kyllä kykene. Mulla otyhjä olo niinkuin olisin yksin autiomaassa, ilman kiireitä ja ei tarvitsisi kuin olla vaan ja hengittää.

Terv. Väsynyt Fitness :DDD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti