maanantai 30. heinäkuuta 2012

Operaatio: Läskin palaminen!

Kysymys yksi mihin kaipaan paljon vastauksia. Miten saa turvotuksen pois kehosta?

Kävin tänään treenamassa PT:n kanssa, vaikka ei oikeesti olis kiinnostanut yhtään. Nyt edellisistä treeneistä kulunu 4päivää ja tuntuu, että motivaatio totaallisesti kadoksissa, mutta ei huolto huomisesta jos on täydellisen hyvä PT olemassa joka palauttaa motivaation takaisin. Rakastan sitä miestä, mutta en siinä mielessä <3 ;)

Tänään oli siis jalkapäivä. Nostin jalkaprässistä 150kg? Muistaakseni. Ihan hullun hommaa ja hikivirtasi. En tiennyt aikaisemmin, että kyseisellä laitteella voi tehdä etu-,taka-,sisäteidet ja myös ottaa perseesseen. No nyt tiedän ja beba alkaa olemaan aika hellänä, ku tässä istuskelen... Jeah, tietää ainakin, että jotain tapahtunut ;)

Mietiskelen tässä, että uskaltaisinkohan kertoa, että missä salilla sitä käyn treenamassa, vai paljastanko jo itsestäni liikaa jos jotain kuvia tänne laittelisin... Hmmm.... Tosi kukaan mun ystävistäni ei tuskin käy kyseisellä salilla.. KAIT?!?, mutta osa tietää, kun olen kertonut, että missä käyn treenamassa. Ehkä taidan vielä hetken sinnitellä ja olla kertomatta missä rauta nousee :D Vai? :D

Myöskin kysymys 2. Uskaltaako jalkatreenin jälkeen lähteä juoksemaan, ihan perusjuoksua, eikä mitään mäkitreeniä? :D Nyt on kauhee himo meinaan päästä tästä turvotuksesta ja läskistä eroon. Nyt aijon aivan 110% keskittyä siihen läskin palamiseen!

VINKKEJÄ: Kertokaa mulle parhaimmat keinot saada läski palamaan ja miten te olette sen toteuttaneet?


- Fitness

1 kommentti:

  1. Paras rasvanpolttoreeni on ihan reippaat kävelylenkit (pitkät siis, vähintään tunti) ja pyöräily sellaisella matalalla sykkeellä (muistelisin että semmonen 120-135)..

    VastaaPoista