perjantai 2. marraskuuta 2012

Testissä Massin tuotteet!

Heipähei, nyt on päästy testailemaan Massin tuotteita. Vihdoin ja viimein ja voisin sanoa ja suositella tuotteita ehdottomasti kaikille urheiluihmisille! Aiväyn yybersikamageenhyväsuperihgudaagupoksulässylässyn hyvät tuotteet! Joten nyt kipinkapin tilaamaan tuotteita osoitteesta www.mass.fi ;) Ja tää ei ole edes mikään sponsoroitu jutu :D Eli tässä siis tuotteet jotka tilasin.


Mass Whey Protsku on erittäin hyvää, sekoittuu äärimmäisen hyvin veteen, maitoon, jugurtiin tai vaikka rahkaan. Ei oo mulla ainakaan paakkuuntunut ja muuhun en oo kerinnyt vielä sekoittelemaan. Mass whey:n mukana tulee mittalusikka joka on tarkkaa ja tietää tarkalleen kuinka paljon jauhoa tarvitsee laittaa (ei enää summamutikassa mitattuja protskuja).Tää mun tilaama tuote oli suklaa-pähkinä ja maku on hyvä! Vaikka pelkäsinkin, että maistuukohan tuote hyvältä, niin kyllä maistuu!

Muista makuvaihtoehtoja on mm.

- Banaani
- Suklaa-banaani
- Suklaa- Appelsiin
- Suklaa- Pähkinä
- Suklaa
- Suklaa- Minttu
- Appelsiini - Kerma
- Vadelma
- Mansikka
Un-Flavoured (nyt ei riitä englanti suomentamaan :D)
- Vanilija

Eli makugenre on suuri ja varmasti löytyy vaativampaakin makuun! Maidon kanssa toimii superhyvin, mutta pystyy juomaan myös veden kanssa. (joskus lätränny jotain protskuja veteen ja saanu naama irvessä juoda alas ja jännittää, että tuleeko ylös takaisin) näissä ei siis sitä pelkoa! Hintä on myös kohdillaan 4kg purkki maksaa vain 56,90e joten tässä tuotteessa on hintalaatu kohdillaan! Suosittelen ja jäin koukkuun!



Musscle Milk protsku. Soveltuu nautittavaksi (ja kirjainmellisesti nautittavaksi) treenin jälkeen tai yöprotskuks. Voin sanoa, että musta tuli tän tuotteen vakiokuluttuja ja nimenomaan yöprotskuna. Ei kuitenkan ihan niin hyvä mitä odotin, mutta ei mitään huonoakaan. Sekoitin tuotteen jälleenkerran maitoon, vaikka selostuksessa sanotaan, että sekoitetaan veteen. Kosstumus paksunomaista ja hiukan vanukkaan tapaista (jauhe sekoittuu hyvin = ei paakkuunnu ). Mutta silti hiutaleet voi tuntea "vanukkaan" seasta mös venhän maku puskee läpi.  Silti tuote on paras tähän astisista yöprotskukokemuksistani. Suosittelen lämpiämästi tätäkin tuotetta ellei 2 ensimmäistä asiaa särähdä korvaan ollenkaan. Tuote ei ole myöskän hinnalla pilattu 1,13kg ja hinta 28.90e

Makuina mm.

- Suklaa (joka itselläni on)
- Keksi
- Vanilija



Tässä kuva vielä mittalusikasta ja jauhosta


Ja sitten tämä spesial sheikkeri. Yllättävän katevä, joten tästäkin minulla on sanottava positiivista.

Huomaattteko kuvasta pohjassa kasi osoita? Niihin saa laitettua päivittäisia vitamiineja tai nappeja jota popsii ja toiseen jotain jauhetta jota tarvii. Itse laitoin kun lähdin töihin molemppiin protskua ja isompaan lokerikkoon mahtui 3 kupillista ja pienepään meni 2 kupillista. Sitten vielä varsinaiseen shekeri osaan laitoin yhden kupillisen, joten nyt mahtuu kaikki protskut mukaan katevästi töihin. Shkere ei ole normi shkeriä juurikaan isompi. Tässä mallissa vaan skere osuus on normaalia paljon pienempi. (loogista) :D Joten siis tämäkin tuote toimii! Joten suosittelen lämpimästi ja varsinkin, kun kyseisiä tuotteita ei tarvinnut monta viikkoa osottaa vain tulivat 2päivässä. Lisäksi jos tilaat yli 100e sat ilmaisen toimitusmaksun. 

- Fitness


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti