lauantai 11. toukokuuta 2013

Yö syöpön hiilari himot!

Mun maailma on muuttumassa kovaa vauhtia yhä oudommaksi ja oudommaksi.

Olen nyt kohta 2kk vetänyt dietillä ja fiilikset alkaa olemaan erikoisimmat ikinä. Tää liittyy siihen karkkipussiepisodiin josta voi lukea täältä! Luulin, että tää koskee vaan karkkia, mutta ehei, nyt on tulleet hiilarit mukaan.



Tänään kävin ostamassa maailman parasta lohi-pasta-salaattia jossa oli katkarapuja, lohta, pastaa, sipulia, salattia, kananmunia ommomom ja namamama kyllä se oli hyvää! No tiedätte varmaan, kun kaupan "lihatiskiltä" ostaa salaatin, saa valita erillaisista kulhoista koon, minkälaiseen kulhoon haluaa salaattinsa. No tuolla S-marketissa oli valittavana 3 erillaista vaihtoehtoa. Pieni, keskikokoinen ja iso. Pieni on oikeasti pieni. N. yksi annos. Keskikoisesta saat 2 ja isosta melkein 3.
No minähän säästäväisenä tyttönä taas jälleen kerran ajattelin, että ostanpa tuon keskikoisen niin saan siitä 2 ateriaa työpäivän ajaksi. Niinkuin aikaisemminkin olin tehnyt. Tässä ei siis pitänyt olla mitään uutta ja mullistavaa.

Kuvat: weheartit.com



No, niinhän siinä kävi taas jälleen kerran, että kun olin syönyt puolet kiposta ja puolet olisi pitänyt jättää, en vaan pystynyt jälleen kerran lopettaa syömistä. Vaan vedin koko kipon. Vaikka mulla oli loppuvaiheessa maha ihan täynnä ja turvonnu olo, niin ei auttanut muu kuin ahdata koko laatikollinen ruokaa pötsiin, pienintäkin salattinlehteä ja sipulinkuorta myöten. Voin sanoo, että sen jälkeen oli täysinäinen olo, mutta jos mulla olis ollu sitä ruokaa vielä enemmän niin takuuvarmasti olisin syönyt.



En voi käsittää mistä tälläset ahmimiset on tullut kuvioin. Ikinä en oo tälläsistä asioista "kärsiny". Tosin eihän tässä mitään kärsimistä ole, kun nyt tietää faktan ja minkä ainesosan kanssa lähtee ns. "homma lapasesta". Karkit ja hiilarit. Se on ainakin todistettu tähän mennessä. Tuntuu niinkuin eläisin jotain "puutostilaa" tai olisin jotenkin "aliravittu", vaikka lataan ruokaa pötsiin, enemmän kuin muut ihmiset. Ainoana erona, että hiilarit ovat miinuksella ja karkit/sipsit nollissa. Ajattelin vetää tossa jossain vaiheessa kesälomalla (joka alkaa muuten ma :P) niin kunnon "hiilaripäivän". Jollon nollataan toi hiilarien "puutostila" ja täytetään hiilarivarastot ja sekoitetaan aineenvaihdunta ihan täysin. Tämä siis tarkoittaa, että 1 päivä syödään pelkkää hiilaria koko päivä. Ei mitään muuta. Tulee haastavaa, mutta otan haasteen vastaan :)

Että sellasilla tuntemuksilla taas mennään... Kommentoikaa, jos teillä on samanlaisia tuntemuksia asian suhteen!

Yöllisin terveisin:

Yö syöppö Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti