perjantai 10. toukokuuta 2013

Ja Manniset tilattu!

Ootteko vielä testanneet buddingeja joita hirveesti mainostetaan ja hehkutetaan? Mä testasin yhdeltä kaverilta viikkoja sitten ekaa kertaa Fastin Caramel Buddingia. Aluksi oli tosi hyvää, mutta sitten alkoi tökkiä ja pahasti. Lisäksi maku piti olla Caramel, mutta maistui ihan Vanilijalle. Mulle ei jääny siis tosta Fastin Buddingista todellakaan mikään hyvä maku suuhun. Ihan kirjainmellisesti.

Ensimmäinen joka teki ensimmäisen proteiini buddingin markkinoille oli Manninen. Mannisella on siis pitkään ollut jo tilattavana buddingia. Tänään siis lähti tilaukseen Mannisen mansikka-valkosuklaa buddingi 1kg! Parempi olis olla hyvää, kun noin suuressa paketissa tulee :D

Kuva: Manninen

Vasemmalta:
Banaani-Toffee, Mansikka-Valkosuklaa, Vailija, Suklaa

Parasta mitä huomasin Mannisen sivuilta oli testipaketti jokaista erillaista buddingia yhden annoksen verran eli  25g! Tottahan toki tilasin vielä sellaisen, kun se maksoi vain 3,90e jos haluat tilata itsellesi maistelupaketin voit tilata sen täältä! Sitten tietää miltä mikäkin maku maistuu ja voi tilata mieleisensä maun. En malttanut tilata ensin pelkkää testipakettia vaan tilasin sen kylkiäisenä myös purkillisen vanukasta! Yhden purkin hinnaksi tuli siis 35,90e + tietysti toi maistelu-setti.

Mä meen aina ihan hulluks noissa  kaikissa urheilunettikaupoissa ja voisin tilata ne kaupat tyhjäksi erillaisista vaatteista ja sörsseistä (siis lisäravinteista ja kaikesta). Mun mielestä on ihana päästä testailemaan erillaisia tuotteita ja maistelemaan kaikkea uutta :)

Kun tuotteet ovat tulleet, niin kerron teille mielipiteen tuotteista ja mikä mun mielestä on paras maku. Sitä ennen olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä Fastin ja Mannisen Buddingeista. Oletteko kokeilleet ja mitkä ovat hyviä ja mitkä eivät maistu hyvälle? :D

- Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti