keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Herkkupeppu sokerihumalassa!

Eilinen oli ihan kauhea päivä kaikenkaikkiaan. En tajuu miten lähti niin pahasti lapsesta koko homma. Kävin päivällä kaupassa ostamassa tarpeita kaalilaatikon tekoon. No matkaanhan lähti "vahingossa" -30% Dallaspullapitko ja Tarjoustalon "karkkisäkki" vai mikä lie namupussi olikaan 250g ehtaa tavaraa. Sekin oli alennuksessa, niin pakkohan se oli ottaa mukaan, vaikka karkkia mun ei mieli tehnytkään.


Mä en oo sellasta tyyppiä, että jos saan jotain makeaa tai suolaista, että kaikki pitää rohmuta kerralla kurkusta alas. Riittää, kun ottaa 1-5 karkkia, niin enää ei edes tee mieli makeaa. Sillä varjollahan mä tietysti ostin nyttenkin karkkia, että se pussi säilyy pidempään ja pitkon voi tarjoilla joskus vieraille, kun niitä tulee.
Kaupasta, kun ulos pääsin, niin mietin, että avaampa karkkipussin ihan huvinvuoksi ja maistelen sen sisältöä. Muutaman karkin nappailin siinä ja ah, mikä maku elämys. Kinuskikuulia, pehmeitä hedelmäkarkkeja, pieniä "vanhoja-autoja", pehmeitä salmiakki karkkeja ja lakukarkkeja. Oooh, mikä taivallinen makuelämys! <3 Ensimmäistä kertaa elämässäni jouduin ihan piilottaa karkkipussin auton lokerikkoon, etten kokoajan mässyttäisi karkkia, koska enhän mä voinut kokonaista pussia vetästä kerralla :D.
Kotiin päästyäni jätin pussin tarkoituksella autoon, jotte en vahingossakaan enää söisi karkkeja ja miten kävi? Salkkarit, kun alkoi niin himot oli  jo niin korkealla, että pakko se pussi oli sieltä hakea. "Syödään sitten koko pussi, niin loppuupahan himot". Tarkoitus oli edelleenkin syödä siihen saakka, kunnes napa vetää, enhän mä uskonu, että koko pussia olisin jaksanut syödä, mutta sinne se vaan uppos. Eikä tehnyt edes tiukkaa! :D Sen jälkeen vielä illan aikana söin puolikkaan dallaspullapitkon.


Joo mitä tästä opimme. En todellakaan enää näköjään voi ostaa karkkia "ihan huvinvuoksi", kun en osaa lopettaa. En tiedä johtuuko se tästä dietistä, vai mistä ihmeestä, mutta musta on tullut ihan hullu makea hiiri. Tätäkin teskstiä kirjoittaessani, suuhuni tuli "vesi", kun mietin mitä herkkuja siellä karkkipussissa oli... <3

Näytin varmaan tältä syödessäni eilen niitä karkkeja :D


Kuvat: weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti