maanantai 6. toukokuuta 2013

On mulla muodot venuksen !

Wuhuu!

Tänään on jälleen kerran voittaja fiilis! Ja voittojanhan on hyvä hymyillä :) Nyt viimeaikoina, en niin täysillä ole päässyt treenaamaan työkiireiden ja muiden juoksevien asioiden takia, mutta tässä näkee tuloksia myös siitä, että "oikea ruokavalio ihmisen tiellä pitää". :)

Kävin eilen salilla taas yöllä treenailemassa uusissa ihanissa Better Bodies vaatteissa ja olivat TOSI hyvät päällä :)

Siis vaatteilla saadaa paljon aikaa, että näytän oikeasti ihan podarilta, mutta onhan tässä nyt tapahtunut huimia muutoksia, kun ajattelee siitä mistä ollaan lädetty! En voi muuta sanoa, kuin rakastan enemmän ja enemmän omaa kroppaani ja viihdyn siinä enemmä ja enemmän! Mä muistan vielä niitä aikoja, kun itsetunto ei ollut niin kovin korkealla ja harmitti, kun vaatteet olivat pieniä, mutta nyt tuntuu hyvältä, kun vihdoin ja viimein ne pienä olleet vaatteet alkavat jälleen kerran mahtumaan!


Siis ihmiset hyvät! Treenatkaa, liikkukaa, harrastakaa! Miksi ei liikkuisi jos se ei tuottaisi niin hyvää mieltä? Vanha sananlasku ku sanoo "Liikkuminen piristää kehoa ja mieltä" ja allekirjoitan kyllä joikaisen lauseen!




Mutta nyt treeneihin!

Eilen siis lähdin käymään salilla keskellä yötä! Jälleen kerran! :P Heräsin yöllä sohvalta, enkä saanut enää unta ja oli levoton olo, kun ei ollut liikkunut, niin ajattelin, että "hittoakos tässä makoilee väkisin, lähdetään salille!" ja tuumasta toimeen. Oli vuorossa Selkä-Rinta päivä. Treeni alkoi siis seuraavasti.

Alkulämmittely 20min

Penkkipunnerrus 3x15x15 / 1x10x20 (Jee lisää painoo!!!)
Ylätalja 3x15x30
Alatalja 3x15x30 (Jee lisää painoa!!!!)
Penkkipunnerrus laitteessa istualteen 3x15x15 (Jee lisää painoa!!!!)

Selänojentajat 3x15xomapaino / 1x15x5
Vatsalihasrutistu 3x15xomapaino / 1x15x5 SUPERINA SIIS NÄÄ (ja molempiin jee lisää painoo!!!)

Lankku 3x15x1min (pudottaen ensin 5kg painolla, sitten omalla painolla"miestenversio" ja sitten "naistenversio")
Loppulämmittely 30min

Tollanen setti tuli vedettyä eilen ja oli kyllä hiiiiiiiano fiilis!!! <3 Siis nyt mä sen viimeistään uskon läskin tiputtaminen kehosta, se on vaan mahdollista, kun omaa pitkän pinnan, itsehillintää ja kovan tahdon voiman, niin avaimet on silloin annettu käteen! Niillä pärjää pitkälle!! :)



Mutta ei se kaikki aina niin helppoa ole. Silloin, kun treenaa salilla niin hampaat irvessä ja hiki otsalla käy mielessä niitä, miksi ihmisen pitää rääkätä itseään. No mun kohdalla tiedän, kullä tuloksen, miksi näin tehdään koska ylimäärästä on saatava pois keinolla millä hyvänsä. Ja lihasta on saatava tilalle keinolla millä hyvänsä! Noista tuloksista huomaa, kun joutuu laittamaan lisää painoja että lihaksissa ON tapahtunut jotain! Puhumattakaan siitä, että nyt alkaa olemaan lähellä että vaaka alkaa näyttämään alle 90kg !!!!!!


Kuva, vaatteet päällä ja ei aamupaino vaan yöpaino hyvin syöneen päivän jäljiltä!!! Wuhuu!!!! Mä en muista millon viimeksi olisin painanu näin vähän! Rehellisesti sanottuna, en varmaan 3vuoteen !!! <3

Mutta haetaan tähän päivään vielä kevennystä! Nyt saa nauraa! :D

http://youtu.be/7SZ_voeRSA4

En saanu linkitettyy sitä toistaseksi tänne.
Krista



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti