perjantai 23. marraskuuta 2012

Se on Perrrrrjantai!!!



Päivän biisi! Miksi naiset rakastuu renttuihin?
Sitä mäkin mietin välillä, että miksi naiset rakastuu renttuihin? Ärsyttävää, koska itekin joskus sortunu renttuihin, vaikeastitavoiteltava, kus*pää ja itteensä täynnä oleva mul*ku, niin kai se sitten kierhtoo :D Se tunne, kun saat iskettyy pelimiesten pelimiehen itsellesi ja parinkuukauden päästä huomaat että kyseinen pelimies ei muuttunutkaan, vaan jatkaa pelaamista.... hmm... niimpä. Hyvä vai paha diili?
Parin kuukauden päästä raastavasta erosta, kun on toivuttu ja vannottu, ettet enää ikinä rakastu renttuihin tapaat kaupungilla maailman komeimman miehen ja piiritys lähtee ttääs käyntiin. Käytät kaikki flirttisi, jotta saisit kyseisen kaksilahkeisen miehen huomion kiinnittymään itseesi. Kun vihdoin mies huomaa sinut ja flirtaa takaisin olet soikeana onnesta, etkä ole (taaskaan) huomannut niitä 20 muuta naista, jotka piirittää samaa miestä. Joku viereinen nainen joka on nähnyt tilanteen tulee tokaisemaan, että pidä varasi tän miehen kanssa. Tokaiset koppavasti naiselle, että pitköön vaan huoli omista-asioistaamn ja omista miehistään. Nainen poistuu ja kuulet hänen sanovan vielä perään, "ainakin mä olen varottanut..." et ole täysin varma sanoista, ne sekoittuu musiikin sekaan. Ehkä se oli sisäinenkello joka varottaa miehestä, mutta et osaa ajatella sitä järkevästi. Ainoa ajatus joka pyörii mielessäsi, on "Onneks se narttu lähti".

Kuulostaako tulta?

Mä oon joskus tavannu näihin kyseisiin renttuihin ja ikävä kyllä. Tiedän kyllä sen eufooriamaisen fiiliksen, joka saa adrenaliinin virtaamaan ja mahan pyörimään perhosia täynnä, kun olet piirityksessä päässyt voittajaksi, mutta harha romuttuu ikävä kyllä melkeen yhtänopeasti kuin alkaakin... Mutta jos ei lopukaan ja suhde jatkuu niin muuttuuko mies ajan kanssa mielenkiinnottomaksi tossukaksi, kun ympärillä ei pyöri enää laumaa naisia tai miestä ei vaan enää muut naiset kiinnosta?

Mutta nyt päivän asiaan!

MULLA ON ÄÄSSI KIPEÄ!

Mä en pysty istumaan, makaamaan, kävelemään, joka paikkaan kolottaa ja varsinkin takapuoli on niin kipeä :D Eilinen jalkapäivä salilla siis on tuottanut tulosta. Ehkä munkin äässistä tulee kohta Jennifer Lopezin vertainen peppu! Hitto sellasenkun sais niin voi morjens! :D
Mä oon huomannu sen, että naisetkin voi olla joko tissi- tai peppu ihmisiä, nimittäin toiset peittää jalat, mutta pitävät toppeja/paitoja niin, että tissit pursuavat esille. Toiset käyttää röiskeläppiä hameena, että pienikin pyllistys niin takalisto kyllä vilkkuu. Noloa myöntää, mutta mä kuuluun tohon roiskeläppä kategoriaan. Mitä lyhkäsempi vesirajanmekko sen parempi! Kumpaan sinä kuulut? Vai oletko sinä se luonnonkaunis "kilttityttö" joka pukeutuu farkkuihin ja kauluspaitaan jonka napit on napitettu ylös, jotta vahingossakaan mitään ei vilahda? Mulla on yks kaveri kuka pukeutuu näin baariin, mutta vinkiksi kaikille. Hänellä on koko ajan baarissa vientiä. Ja todella hyvännäköiset miehet jonottaa odottaa, että pääsis juttusille sen kanssa... Joten jotain magiaa siinä on. Joten GO GIRLS!

Tässä nyt:



Tässä toivottavasti tulevaisuudessa



Hyvää viikonloppua!


-Fitness

Kuvat: weheartit.com
Kuvat: facebook.com

1 kommentti:

  1. Voi että! Pystyn kyllä niin samaistumaan noihin juttuihin:D liian usein kuitenki havahdun ajattelemaan että mikä niissä kusipäissä viehättää?:D aina sorrun samaan vaikka tiedän jo loppu tuloksen, puh :-D hyviä vkonloppuja sinnnekkin:)

    -Rossu

    VastaaPoista