maanantai 5. marraskuuta 2012

Mulletoi.com tuotteet

Pakko vielä jatkaa tätä shoppailuaihetta, nimittäin eksyin www.mulletoi.com sivustolle ja täältähän löytyyy vaikka mitä kivaa! Varmasti tulee lähtemään jotain pukinkonttiin samoin jotain myös tilaukseen HETI ja HETI kotona käytettäväksi. Esim tälläsiin tuotteisiin ihastuin HETI.

Onko avaimesi aina kateissa? Tähän löytyy ratkaisu, nimittäin kun vislaat alkaa tämä avaimenperä piipata välkkymään!
Mä oon niin niin hutilo, että unihdan aina avaimet jonnekin. Samoin puhelimen ja sitten saa kissojen ja koirien kanssa niitä etsiä tämä pelastaa päivän! Saattaa olla hyvin mahdollista, että tuote lähtee tilaukseen ihan näinäpäivinä! 15,90/3kpl

Avaimenperän löydät TÄÄLTÄ


Jomottaako pää? Tarvitsetko rentoutusta? Tässä ratkaisu! Hetki yleellisyyttä!
Tää olis aika kätsy jos vaan toimii niinkuin luvataan. Hauska ja kiva "lelu" jos olisi hiukkasen edullisempi niin voisi tilatakin... Harmi vaa, että tuote maksaa 129,00 niin ei viitti "huvinvuoksi" niin paljon rahaa kuitenkni sijoittaa.

 hahahah! Tää on hauska! 17,90 €



Nää on menneen talvenlumia jo, mutta 24,90/12kpl ei oo mun mielestä pahahinta. Ja jossain boolimaljassa nää varmasti näyttäs kivalta, tai sitten laseissa! Tykkään!


Jääshottilasit! HAHA vähän hauska idea! Melkeen tekisi mieli kokeilla. Voi olla että lähtee pukinkonttiin tälläset.... 14,90


Tossa nyt noin alkuun kaikkia kivoja juttuja joita löysin ja joita vois ehkä ajatella tilaavansa. Ainakin toi avaimenperä juttu kuuluu niihin MUST tuotteisiin. Jääpalashottilasit menee pukinkonttiin ja sit toi pistoolivessaharjan vois kans ehkätilata... ihan hauska idea. Tykkäsin!
Kannattaa siis mennä kattelemaan mulletoi.com sivuille sieltä löytyy vaikka mitä kivaa. En oo koskaan tilannut sieltä mitään, että en voi kertoa kokemuksista, mutta sivusto on tunnettu (viimeistään sen jälkeen kun on bb:n sponsorina) joten uskoisin, että toimii hyvin. Tää juttu ei ollu spnsoroitu. Mun mielestä noi tuotteet oli just hauskoja! :)


Kuvat: http://www.mulletoi.com



- Fitness

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti