torstai 29. marraskuuta 2012

Vinkkejä salille!

Mulla tuli taas mieleen hyviä vinkkejä, kun huomasin mitkä motivoi mua paremmin salilla! Nimittäis eilen ensimmäistä kertaa ikinä lähdin salille, löysä t-paita päällä. Mulla on aina ollut joku urheilutoppi ja urheilutopit on tunnetusti niin kireitä ja ihoamötäileviä, että ne ei anna armoa millekkään läskimakkaroille, tai epäkohdille kropassa, vaan ne näkyy!

Joillekin se voi olla motivaation lähde, niin kuin se oli mullekin... hetken aikaa, kunnes rupesi ärsyttämään kun tuntui, että mitään ei tapahdu kropassa, vaikka kuinka ähkis ja ähisis. Tiedän, että tulokset ei tapahdu nopeasti, mutta silti se alkaa vaikuttamaan, kun tuntuu, että turhaan tekee töitä.

Eilen sitten tosiaan laitoin ekaa kertaa sellaisen reilunkokoisen ison t-paidan päälle. Ja kuinka ollakaan, miten mukava oli treenata, kun ei tarvinnyt katsella kokoajan epäkohtia kropassa. Päätin, että treenaan niin kauan tuossa t-paidassa, ennenkuin se alkaa näyttämään säkiltä, päällä, tai huomaan, että eräät tietyt farkut mahtuvat jalkaa, näin ehkä saan jopa paremmin ja nopeammin tuloksia, kun ei ole koko ajan tuijottamassa mahaansa, että joko jotain tapahtuisi.

Eli siis suosittelen käyttämään ehdottomasti vähän löysempiä vaatteita, vaikka ne ei välttämättä ole niitä muodikkaampia ja seksikkäämpiä... vaikka tosin en tiedä miten seksikästä sekään on että treenaat valkoisessa ylikireessa treenitopissa ja pursuat joka paikasta..... :D

Mukavia treenhetkiä!

- Fitness

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti