torstai 6. syyskuuta 2012

Nelosen Ilotulitukset 2012

Eilinen päivä meni niin, että hurahti. En kerinnyt tehdä muutakuin nukkua, nukkua ja nukkua :D No, välillä täytyy levätäkin.



Tänäään on vuorossa jokavuotinen tuttu ilotulitus, jota pitäis lähtee kavereiden kanssa kattomaan. Vielä on vähän epäselvää, että lähenkö kuskiksi vai juonko itse muutaman siiderin. Täältä "jumalanseläntakaa" ei nimittäin viitti ihan kävellen tai edes bussilla lähteä Helsinkiin :D



Vein tänään mun puhelimen huoltoon. Ei mitään hajua, millon se sieltä tulee, mut toivottavasti mahdollisimman pian! En sitten viittiny vielä hankkia uutta puhelinta, kun edellisestä oli maksettavaa vielä yli 200e  :/ Joten sitä ennen joudutaan tyytä huonoihin kuviin... tai ei välttämättä jos saisin jotenkin kamerasta siirrettyä kuvat koneellee.... Check! ;)


PS. Ainiin kävin mä tänään aamulenkillä ja vedin kävellen (ku oon vielä kipee) niin 4km/1h :) Tuli vähän hiki, mutta tosi hyvä fiilis!!!!

- Fitness

1 kommentti:

  1. En pahalla sano, mutta miten sait tunnin menemään neljään kilometriin? itse löntystelen 4km salille 5 kertaa viikossa ja aikaa kuluu aina yhteen sivuun 20minuuttia? :D. toki tuo tietysti jos kipeä olet niin vaikuttaa vähän, mutta ei muutakun tsemppiä treeneihin ja älä alla sen motivaation puutteen vaikuttaa treeneihin :D

    VastaaPoista