lauantai 8. syyskuuta 2012

2vkon tehodietti alkaa!

Aloitetaan ensin 2vkoosta tarkoitus olis kuitenkin jatkaa 4vko. Tarkoituksena olisi saada tuloksia ja nesteet taas lähtemään kehosta. Se tarkoittaa melkein hiilaritonta ja aerobista sekä lihasmassaa kasvattavaa treeniä. Nyt on meinaan tullu taas mässäiltyä ja dokailtua. Se alkaa kohta näkyä kehossa jos ei taas kelkaa käännä. Ja en tosiaan halua palata lähtöpisteeneen joten, nyt aloitetaan, ennenkuin on liian myöhäistä.

Dietin ensimmäinen vaihe.

JUO PALJON VETTÄ. Se vilkastaa aineen vaihduntaa ja poistaa kuonaaineet ja kaiken "paskan"kohosta. Joten vettä ainakin se 3l päivässä. Pullo siis kulkee tästäpäivästä lähtien joka päivä kädessä mukana.

SYÖ 3H VÄLEIN jotain valkuaista. Rahkaa, kananmunia tai lihaa. Ensimmäisen viikon päätin, että vedän vähän rankemmin. Joka 3h välein rahkaa/kananmunia ja parsaa sekä vihreää teetä. Muuta ei suosita. Jätän ensimäiseltä viikolta kaikki hiilarit pois. Sen jälkeen katsotaan mikä tilanne ja saattaa olla, että aamupuuron otan mukaan ruokalistaan.

Nyt siis tankataan kunnolla protskua!

Liikunnan puolesta aion ensimmäisen viikon aikana harrastaa salia. Huomenna aloitan jalkatreenistä, jota seuraa yläkorpan treenit. 3jakoinen treeniohjelma. Unohtamatta aerobisia!

Tilanne tällähetkellä:

Vyötärönmitta on 4x keskisormen ja peukalonvälinen matka.

Ei kerro vielä paljoa, mutta päivitän vielä tarkat mitat, niinkuin olen luvannut.

Nyt se lähtee, uuteen nousuun... tai siis uuteen laskuun tämä paino. Kiitos ja anteeks!

- Fitness


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti