tiistai 18. syyskuuta 2012

Hakattu olo!

Tänään lähdin klo 6 uimaan! Päivä lähti ihan hullun hyvin käyntiin sillä. uimisen jälkeen mulle tulee aina ihan tajuton nälkä ja väsyny olo. Ei sitä tajuu sielä altaassa uidessa, että mitten rankkaa puuhaa se on! Uimisen jälkeen tulin käymään kotona ja otin pienet päikkärit.En lähtenytkään tänään shoppailemaan vaan vaan svittiin kaverin kanssa, että mennään huomenna. klo 13 suuntasin salille. tykkään ihan sikana tosta meidän lähisalista kun sielä ei koskaan ole ketään!!! Saa treenata ihan rauhassa :)
sielä salilla oli yks ohjaaja jonka kanssa käytiin se mun ohjelma läpi... ei ihan tullu sellanen ohjelma jota olisin halunnu, mutta aijon so soveltaa sitä itselleni parhaaksi. Nyt on kyllä viimisetkin voimat mudta revitty! huomenna uus setti!

mutta tänään tapahtu myös jotain aivan ihanaa ja täydellistä joka teki mun päivästä niin kivan! postin kantaja toi mulle kotiovelle saakka Samsung Galaxy Noten. tää halko <♥♡ onhan tää iso, mutta kuitenkin niin ihana. piti heti testata ja blogata tällä ;) ja i love it!!!!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti