maanantai 25. kesäkuuta 2012

Sixback selässä!

LÄHTÖTILANNE

Tänään juttelin ensimmäisen valmentajan kanssa joka vaikutti ja kuulosti tosi mukavalta. Ainoastaan harmittaa vain se, että selvisi, että hän valmentaa n. 60km  kauempana, missä itse asun, joten veikkaan, että hänen kanssaan ei voida aloittaa treenejä koska eihän siitä tulisi mitään. Vai mitä mieltä olette? Olen ainakin ymmärtänyt, että salille lähteminen ei pitäisi olla "se juttu", vaan sellanen "arkinen tapahtuma"/rutiini joka tapahtuisi itsestään ja puolivahingossa. Varsinkin, kun mulla ei ylimääräistä aikaa hirveästi ole... Mutta toisaalta kannaattaako hyvän valmentajan takia, sitten vähän joustaa... Hmm. ?

Tässä on sitä kuvamateriaali jota kaivattiin, ja tästä sitten lähetään tekämän veistoksellista kaunista lihaksikasta fitness naista :D HAHAHA voi olla, että "parikertaa" joutuu puntteja nostella :D


Haha, luonnollisesti toivon, että ymmärrätte, että EN TODELLAKAAN halua tulla paljastetuksi, kuka olen, koska kuvamateriaali on NOLOA ja pahin mitä voisi tapahtua on, että joku ystävistäni tunnistaisi mut...  Toivottavasti niin ei tule käymään!! :D Joten sen takia sotkut kuvan ympärillä. 




HAHA, apua, mä en voi uskoa, että tein tän :DDD

No ehkä jossakin vaiheessa ei tarvii enää näin paljon hävetä :DDD

- Fitness :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti