lauantai 30. kesäkuuta 2012

Fitness ruokareseptejä.

Ruokapäivityksiä. Katotaan miten mun ruokavalio muuttuu ensiviikolla, kun ammattilainen tulee laittamaan sen uuteen uskoon :)

Treenajan ruoka näyttää aina hyvälle ja freshille, mutta ei aina maistu niin hyvälle... Tai ainakin minä kyllästyn ruokaan todella nopeasti. Lähdinkin etsimään hyviä vinkkejä millä saisi uutta makuja ruokiin tai uusia ruokaideoita, koska aika yksitoikkasta tämä ruokailu on... Tai sitten en ole vielä osannut soveltaa eri ruokaaineksia. Mutta siis tässä hyvä sivusto jossa erillaisia terveellisiä ruokia saatavilla!
http://fast.emedia.fi/index.php?mid=518

Kertokaa ihmeessä jos tiedätte jotain muita hyviä sivustoja tai tapoja tehdä Hyvää Ruokaa eikä vaan samaa lihaa ja kasviksia, vaikka eihän tämänpäivänenkään ruoka-annos huonolta näytä? :)


Mutta vaihtelu on aina vaihtelua. Lisäksi myös raejuustoa on kiva maustaa jollakin mausteella ja itse olen tykästynyt kovasti Salsa+Raejuusto yhdistelmään. Kannattaa kokeilla, aivan tajuttoman hyvää!!! Saattaa johtua siitä, että tykkään tulisesta ruoasta sekä texmex ruoasta paljon! Sen takia tämä pullo on myöskin kovassa käytössä!


Ostin purkin 3 päivää sitten ja nyt siitä on jo puolet käytetty :D Hahah. Jos tykkää tulisesta, niin suosittelen tota, koska vaikka se on tulista niin siinä ihan mielettömän hyvä maku, eikä maistu vaan tuliselle, niinku jotkut muut tabascot! :D

Ja hei, muutaman harjottelun jälkeen on se puurokin ruvennut pysymään sielä kupissa, eikä tullut pitkin lautasia ;)


-Fitness

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti