keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Onnistumisia ja itsensä ylittämisiä !!!

Wuhuu!!!

Sain tänään SITTENKIN aikaseksi lähdettyä sinne lenkille. IM SO HAPPY!!! <3 Aivan mieletontä!!! Olen voittanut itseni!!! JEEE!!!! :D

Mutta...

... jos ei jotain huonoa, niin ei mitään hyväkään. Nimittäin. Ulospäästyäni alkoi ukkostamaan ja sataa kaatamalla. Sielä vesisateessa sitten juoksin eteenpäin. Eikä ollu mikään "helmi"kokemus, kun muutenkin ihan hiestä märkänä ja sitten vettä sataa päälle ja hiki levii joka paikaan, kosteeta ja inhottavaa :D Kyllä mielummin juoksee kuivalla, kuin sateisella kelillä... Paitsi, erään tuttavan mielestä parasta on juosta juurikin silloin, kun ukkostaa ja sataa vettä. Check. En allekirjoita sitä.

Niin ja hei sain soitettua sille valmentajalle ja sovittua treffit perjantaille. Onko muuten jotain tiettyjä juttuja mitä siltä valmentajalta kannattaisi ehdottomasti kysyä???? Jos teen sen kanssa jonku valmennussopimuksen, niin sen jälkeen voin paljastaa kuka se on. Ennenku on mitään sopimusta, niin en haluu turhaan hehkuttaa sitä asiaa. Ainakin mitä oon googlettanu ja etsiny tietoa kyseistä henkilöstä kuulostaa todella lupaavalle. Kouluttanut alan huippuja jotka on pärjänny kisoissa saakka. Lisäksi itse voittanut kultaa. Joten ei pha, ei paha... ;)

Tässä hiukan lukemia lenkiltä...



..  ja tärkein ...


Mut nyt mä lähden herkuttelemaan Ehrmannilla ja vadelmilla. Eikös näytäkin hyvälle?




- Fitness

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti