lauantai 29. joulukuuta 2012

Uusi ulkoasu, Uusi suunta, Uusi elämä!

Nyt on joulut vietetty. Sen huomaa myös blogista, nimittäin ällöpunainenteema on vaihtunut puhtaan valkoiseen ja raikkassen taustaväreihein. Tästä on hyvä nousta kohti uudenvuoden viettoa uusia lupausia ja uusia taistoja kohtaan. Kaikki me tiedämme, että uusivuosi tuo tullessaan lupauksia ja suunnitelmia. Mä tiedän mikä mun seuraava etappi on ensivuonna ja se kuuluu myös uudenvuoden lupaukseen. Tiedätte varmaan mihin se liittyy, mutta ihan kaikkea en vielä paljasta :)

Loppuvuoden (nämä kaksi 3 vikaa päivää :)) aijon keskittyä vaan hyvään ruokaan, ystäviin, shoppailuun, hemmotteluun ja uudenvuoden juhliin. Ollaan T:n kanssa menossa naapuriin viettämään ystävien kanssa uuttavuotta :) Hauskinta tässä tarinassa on se, että kyseiset naapurit muuttivat ja ostivat asunnon meidän vierestä heti, kun kuulivat, että me muutettiin tänne kylään. Samoin myös muut ystävä"pariskunnat" ovat alakaneet katsomaan asuntoja samasta suunnasta. Se on kiva, niin pysyvät ystävät lähellä ja helposti tavattavissa :)

Mitä suunnitelmia teillä on uudeksivuodeksi? Aijotteko viettää rauhallista koti-iltaa ampuen raketteja vai meinaattekö mennä crazy bilettämään vai mitä on suunnittelilla? :)

Nyt sinne ripsihuoltoon. Laittelen kuvia myöhemmin uusista ripsiräpsyistä! Heido ihanaiset :)

- Fitness

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti