maanantai 31. joulukuuta 2012

Lasit vai piilarit?

Tänään shoppaamaan kaupungille ja sen jälkeen uudenvuodenbileisiin jonka jälkeen alkaakin sitten kunnon treenaaminen. Ihanaa, saa vielä yhden päivän viettää "rennosti" ennenkuin alkaa laittamaan itseään kesäkuntoon. Sitten mun blogi täytyykin taas kovasti verta, hikeä ja suolenpätkiä tarinoista... okei, no ehkä ei kuitenkaan niin radikaalisia hetkiä toivottavasti tarvitse kärsiä, vaikka kovaa treenataakin :)

Mun olis määrä löytää kaupasta itselleni uus talvitakki. Oon ajatellu sellasta punaiseväristä vähän pidempää talvitakkia jossa hupussa olisi sellainen karva. Kuten esim. Vähän tämän tyyppistä, mutta ei täysin.

Kuva: Stadium


Muuten kiva takki, mutta ei mitään kiristys juttuu vyötärölle kiitos! :) Eli etsinnät jakuuu :)
Lisäksi pitäisi löytää jotain kivaa päälle, mutta veikkaan, että en kyllä löydä mitään... Nellyssä olis ollu kiva sellainen sähkönsininen juhlapuku paljeteilla, mutta se nyt on vähän myöhästä tähän hätään sellasta tilata :D
Mutta hei, nyt T huuteleekin jo tuolla, että niin me lähdetään nyt pyörähtää vähän kaupoissa ja sen jälkeen napataan pari kaveria kyytiin ja suunnataan illan bileisiin. Mietinkin pitäisikö mun lähteä sinne lasien kanssa vai laittaa piilarit? Päätä sinä! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti