keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Arvostelu: Klaukkala

Sain joululahjaksi kirjan Klaukkala. Itseasiassa olin leikkimielisesti joskus heittänyt vitsillä, että saataisi olla hyvä kirja. Tykkää välillä lueskella "tyttöhömppä"-kirjoja ja tämä kuulosti oikealta valinnalta juuri siihe. Luksusta, laukkuja, häitä, shampanjaa ja ihmissuhteita. Voiko laukkufriikki kirjalta enempää toivoa. Odotokse olivat siis suuret.



Kirjan kirjoittaja on suomalainen Laura Paloheimo v, -71. ja toiminut mm. Marco Bjurströmmin taustatanssijana joskus. Kirja lupaa paljon, mutta jättää valitettavasti hiukan pliisuksi. Ainakin minut jätti. Asiassa puhutaan liikaa rahasta, muodista, julkkiksista, ju glamourista. Oon lukenut n. 20s ja tarina ei ole edes päässyt kunnolla alkuun ja mulla on nyt aika tahmea olo kirjasta. Lisäksi henkilö nimet on mielestäni menneet täysin pieleen.

Sori, että kuva on vinottain. Bloggeri ei jostain syystä antanut kääntää kuvaa oikeinpäin. Vaikka yritin ladata sen kuinka monta kertaa :((

Mutta siis kirjassa puhutaan, että Julia (päähenkilö?) on Tv-yhtiössä MEISSELI(?!?)  töissä jonka pomona toimii NALLUKKA(?!?!) ja kattelin sivuja eteenpäin. Jatkossa puhtaan jostain henkilöstä LOLLYPOP(?!?!) Tyttöhömppä on tiettyyn pisteeseen saakka ihan sidettävää, mutta sitkun se menee yli niin se menee yli ja tää kirjailija ampuu koko tarinan kirjassa täysin ööööver!

Jotta saataisiin vielä jotain maustetta tähän kirjaan ja jos kuvittelette, että tarina ei voi enää ennestään apua yli, niin olette täysin väärässä ja hakusessa kuin jänis avojäällä. Nimittäin, kyllä vaan voi ampua yli. Kirja ehkuttaa, että tarinaan liittyy paljon laukkuja... joka on totta. Laukut tuodaan tähän tapaan esiin kirjassa.



Robin on siis rikas, ilmeisesti monimiljandööriböörirööri(roope), jolla on hulppeat linnat meren äärellä ja käyttää vain D&G ja muita luksustuotteita... mutta siis asiaan. Jokaiselle kirjan henkilöistä löytyy "laukkukuvasu ja Robin, ylläri,ylläri on Louis Vuitton.
Kirjailija hehkuttaa, että mies on rikas ja vaikka mitä, silti saa kuvaukseen Louis Vuittonin jota näkee melkeen jokaisen naisen kainalossa kaupungilla? Olisi nyt vähän kalliimpaan merkkiin sitten satsannu "rakkaansa"... :D



Lollypopin, kynsibaari... EI HELVETTI, mitä mulla on vielä edessä?!?!?! :DDDDDDDDDDDDDDDDD
En ees tajunnut tota, ku otin kuva tästä... (en siis oo vielä näin pitkällä kirjaa)... ei voi sanoo, muutakun VOI LUOJAVARJELE, hitto jos saan luettua kirjan loppuu... Täytyy varmaan jollakin raivolla se vetää loppuun saakka :D onneks tässä ei oo ku 318 sivua kalahtavana, varmaan hukun matkalla :D

Että hyvää joulua vaan teillekin! :D

Lopuksi vielä kirjailijan esittely ja kirjan lupaama tarina itsestään :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti