lauantai 9. helmikuuta 2013

Sisustushullu kaakelishoppailulla!

Mulla on joku kumma sisustushulluus menossa, enkä tiedä yhtään mistä ihmeestä se kumpuaa? Viimeks joskus 15v tykkäsin kaikista sisustus jutuista ja sitten se huuma lopahti. Kunnes sitten taas 10v päästä näköjään alkoi taas. Kauannkohan tätä kestää? Toivottavasti ei kauaa, koska eihän mulle jää kohta enää rahaa muuhun kun sisustuksen toteuttamiseen. Ennen käytin kaikki ylimäätäiset rahat laukkuihin. Nyt on siis intohimo niirtynyt asiasta toiseen. Pelottavaa.

Oon tänään siis miettinyt, että mitä kivaa laittaisin olohuoneeseen ja makuuhuoneen seiniin. Makuhuoneen haluisin pitää raikkaan valkoisena. Ja olohuone noudattelee tuskean/mustan erisävejä. Näkyy sielä jonkun verrran valkoista, mutta tosi vähän. mm. Kukkaruukut ovat valkoiset. Seinät meillä on tapettia, beessin sävyisiä. Nyt haluisin sekaan kiveä. Googlasin tänään hulluna ja löysin www.kaakelikeskus.net aivan ihania erillaisia seinälaattoja! Voisin ostaa koko sivuston tyhjäksi! :D Mm. Nämä muutamat näyttivät tosi kivoilta ja hiukka erillaisilta kuin yleensä!


I.H.A.N.A kiviseinä!!! Just sellaset värit joista tukkään... Eri ruskeen sävejä ja mustaa. Todella hieno! Varmaan pakko jossain vaiheessa mennä tätä ostamaan. Odotetaan kuitenkin hetki, kunnes saadaan se meidän tilamaa sohva jota ollaan odotettu 3kk! Ja maanantaina sen pitäis sitten tulla! Vihdoin ja viimein. Tilaa  Maskusta, saa 1v päästä :D


































Sit vuorossa vähän eläinkuosia. Ensin ajattelin toto valkosta käärmeennahkaa sinne makuuhuoneeseen, mutta jotenkin se ei mua ihan täysin sytätä... ehkä. Vaikka onkin tosi hieno... Mut sitten toi oikeanpuoleinen musta käärmeennahkakuvio! VOI TAIVAS kun on niin hieno! Siis toi kuuluu taas siihen kokoelmaan jota_on_pakko_saada! En vaan vielä yhtään tiedä mihin mä tota keksin, mut eiköhän sillekin jokupaikka vielä löydy :)


































VASEN : Tähän ihastuin kanssa tosi paljon, mutta en  keksi mitään paikkaa meillä johon voisi tuon väristä kiveä laittaa.. Ja sitten siitä menee jo maku jos joka huoneessa on erillaista kiveä eri sävysenä... Mutta muuten tosi kivannäkönen.

OIKEA: Iiihana laattoja. Voisin ostaa jokaista sarjaa.

Sitten päästään kylpuhuone laattoihin joihin ihastuin välittömästi, kun näin tämän tuotteen sarjat, nimittäin:

INTER PERLA  MALLA 30X30

Vaihtoehtoina ovat:










































Kivilaattoja lattialle. Miten ihana olisi kauda suihkussa oikeiden kivien hierossa jalkapohjaa? Aivan luksusta! Siis tälläiset haluan meidän kylpyhuoneeseen jahka pääsemme remontissa sinne saakka! Tälläset on vaan P.A.K.K.O saada :) Ihanat!

Ja tätä on pakko saada seiniin ja/tai lattiaan.. Tropiikki, Here i come!


Tai oikeastaan kaakelikeskus Here I come!

Kuvat. Kaakelikeskus.net

Näihin kuviin ja näihin aatoksiin on hyvä lopettaa! En malta odottaa, että pääsen sistutamaan lisää! <3

2 kommenttia:

  1. Miun blogissa ois siulle haaste :)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Vastailin sun haasteeseen :)

    http://tulevafitnessmodel.blogspot.fi/2013/02/haaste.html

    VastaaPoista