perjantai 22. helmikuuta 2013

Reebok Realflex Transition U-Form+ ja muuta höpinää

Onko kaikkien huulille tullut jo uusi kenkä Reebok Realfex Transition U-Form+2.5 kenkä? Sitä on ainakin kovasti Nrj:llä mainostettu ja muutaman irtomainoksenkin olen jossain nähnyt! Mulla on ihan hirveet himot päästä testaa kenkää minkälainen se oikeasti on jalassa!

Ja te ketkä ette tiedä mikä tuo kenkä on niin tässä hieman kuvausta!

Reebok Realflex Transition U-Form+ 2.5ja 3.5 kengät




Reebok Realflex Transition U-Form+ 2.5 kenjät ovat siis naisten kengät (siniset) ja 3.5 kengät ovat taas puolestaan miesten kengät (oranssit).

Se mikä tekee kengistä tavallisemman erikoisemmat on, se että ne mukautuu lämmön avaulla juuri sinun jalkaasi sopivaksi. (kunhan ensin siis valikoit oikea kokoisen kengän). Eli esim. hiustenkuivaaja vaan käteen ja kuumaa ilmaa puhaltamaan 2min ajan, kunnes U-Form+ merkki muuttuu punaiseksi. Sen jälkeen sido kendät naruilla jalkaan tukevasti ja odota 2min kunnes U-Form+ merkki jälleen tummuu. Ja nyt kengät ovat muotoutuneet ja valmiit käyttöä varten!

Eli kuulostaa aivan huipulta! Muille tulee mieleen, et nää kengät on sellaset joka menee jalanmyötäisesti tiukasti kiinni, ovat kevyet ja taivaallisen hyvä juosta! Kenkiä suositellaankin käytettäväksi erityisesti CrossFit harrastuksen parissa! Seka ovat erityisen hyvät juoksussa ja hyppyjä tehdessä. Valitettavasti nämä kengät ovat tarkoitettu salille, (eli eivät sovellu ulkonajuoksemiseen(?) ) Näin olen ainakin ymmärtänyt, mutta aivan täysin en asiaa kirjota.

Nyt siis jos haluat päästä kokeilemaan näitä huippukenkiä niin Intersportissa on nyt tarjouksella vain 99.00e (norm.  132,00e) eli sieltä kannattaa ruveta tilailemaan jos tämän uuden kengän haluaa itselleen!

Mä varmaan tilaisinkin jos olis vähän paremmin rahaa tällähetkellä ja jos olisi ulkona soveltuvaan juoksuun tarkoitettu, mutta ilmeisesti olen ymmärtänyt, että tarkoitettu "sisäkengäksi", se selvinneen, kun käyn kysäsemässä kenkää liikkeessä ensiviikolla!

Jos jollakin on tälläset kengät niin mielelläni kuuntelen palautetta niistä minkälaiset kengät ovat olleet käytössä ja ovatko tosiaan niin huippu hyvät mitä mun mielikuva kengistä tulee!

Palava himo päästä kokeilemaan! Tiedä, vaikka liikkeestä tultaessa kävelisin uuden salikengät mukanani ;)

Kuvat: http://www.intersport.fi/fi/

Linkki suoraan kenkiin: http://www.intersport.fi/fi/tuotteet/tr/01.03.06/kuntoilu-ja-fitness/t/16883/realflex-transition-uform%2B-2.5/

Enjoy!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti