sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Mitä sontaa meille syötetään vol.2 - Herätkää ihmiset!-

Moikka!

Mä oon ruvenut karttamaan hirveästi karkkia ja kaikkea missä on hirveästi lisäaineita yms. Mieluummin teen itse ruoat ja "leivonnaiset", kuin ostan kaupasta valmista kamaa. Herään aika-aijoin tähän samaan kysymykseen "MITÄ PASKAA MEILLE SYÖTETÄÄN"? Bloggasinkin aikaisemmin tästä aiheesta (TÄÄLTÄ) , mutta silti se ei lakkaa mua ihmetyttävästä, että mihin tää maailma on menossa. Lisäaineita tunnegetaan joka ruoan sekaan ja vaaralliseksi luokiteltua  Natriumpropyyli-p-hydroksibentsoaatti E217löytyy makeisista ja suolaisista tuotteita. On todettu myrkylliseksi... JA SILTI SITÄ SYÖTETÄÄN MEILLE?!?!  Ja tää on on vaan yksi ainoa aine, muista myrkyllisiä aineita on, vaikka kuinka paljon ja mikään lisäaine ei ole keholle turvallinen tai hyväksi. Jos kaikki ihmiset lopettaisivat valmisruokien ostamisen (mitkä ovat melkeinpä pelkkää lisäaineita) niin kohta valmistajat vetäisivät tuotteet pois, koska kukaan ei niitä ostaisi. Ärsyttää, kun ihmiset ovat niin laiskoja ja kiirreellisiä, että eivät välitä omasta hyvinvoinnistaan vaan lappaavat suuhunsa kaikkea sontaa asenteella " Enhän mä tähän voi kuolla. Ei kaupat myy vaarallisita ja myrkyllistä ruokaa" Joo. Ehkä et siihen heti kuole, mutta pitemmän kaavan mukaan se ei tee keholle ja terveydelle hyvää ollenkaan. Maalaisjärkeä saa tässäkin asiassa käyttää.

Esimerkillisesti: Olet varmasti asioinut joskus kampaajalla tai parturissa ja hiuksiasi on leikattu liikaa tai liian vähän. Väri sävy on väärä ja hiuksesi muistuttaa käsittelyn jälkeen hiekkapaperilta tai pahempaa saat pahan allergisin reaktion.  Missä meni pieleen? Siinä, että tekijä ei ollut ammattilainen.

Suomessa saa kuitenkin perustaa kuka tahansa yrityksen. Sitä ei valvota onko yrityksen perustaja ammattilainen vai ei. Myöskään Evira ei valvoa tai ei kerkeä valvomaan kaikkia ruokatuotteita ja niiden valmistumisprosesseja ja aineita. Suurin osa valmistajista on vain pelkästään rahan ahneita "kuluttaja päättää mitä suuhunsa laittaa". Totta. Eihän se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa ja tässä asiassa ollaankin menty pieleen, kun kuluttaja ajatteleekin "ei mulle mitä paskaa vaan voida syöttää". Joten herätkää hyvät ihmiset! Näin saadaan loppumaan se teollinen paskaruoka jota meille syötetään! Keskitytään vain terveellisiin ja lisäaineettomin luonnonruokiin ja raaka.aineisiin. Unohdetaan nugetit jotka ovat lisäaine pommeja ja valmistuksessa on käytetty 0,5% kanan lisäksi"muita eläinperäisiä osia" (jotka siis tarkottavat sisäelimiä ja rasvaa) sama koskee valmiita nakkeja. Täynnä lisäaineita ja JAUHOJA. Mistään kohti et saa suuhusi lihaa, vaikka mielikuva sanookin, että nakki olisi jotenkin lihaisa ja lihan kanssa tekemisissä tekemisessä, mutta  ei se on mielikuva. Valitetttavasti.

Näitä vastaavia löytyy. Ja paljon.

Herätkää!

- Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti